anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce trebuie sa ne conformam majoritati ca sa parem a fi asa zis normali?
de ce trebuie sa faci sex,sa isi faci o familie, de ce trebuie sa minti, sa fi in rand cu ipocriti?

68 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru Clorox):

Nu vi ca apoi intri in post negru 5 luni sau manci trecnul in gara, eu ca tine fi fara griji, va dati mari pe net

| Clorox a răspuns (pentru RAY):

Dragule, pe TPU nici nu imi dau interesul. Eu am curajul s-o fac in viata reala, asta am facut mereu.

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

E disputa voastra, nu ma bag)))) doar ma amuz.

Nu e ok sa fii Hercule prin astfel de declaratii, eu il stiam de om ok, dar lumea nu inceteaza in a ma surprinde vreodata.

Ok poti veni cu caruta trasa de cal, daca nu isi convine trenul

Deja devine penibil, inainte sa vorbesti cu mine sterge-te la bot de gramatica pentru ca esti murdar, foarte murdar...
Nu vreau sa tastez in zadar... Spui ce mai ai de zis si aia e, la revedere, nu stau la discutii.

Da sti ce nu veni acum nu la toamna sa am cu cine sterge Timisoara pe jos, eu si real si virtual te fac sa stii

Bu-hu-hu, mare bogatan mai esti tu. Nu vezi ca stai cu parintii in casa la 27 de ani esec mergator ce esti... Ma mir daca ai 8 clase macar la cum scrii. N-au avut bani ai tai sa te educe sau ce?

Ba noi cand mancam paine nu spunem ca e cozonac, vezi diferenta

Ia hai la un skype, cu camera daca te tine... Ne dam locatia, vorbim civilizat si fata-n fata vedem care-i treaba.

Da ma nu a avut timp ca trebia sa aiba grija parintii mei sa nu fugi din cusca afara

Da ce tu crezi ca eu am chef de vorbareala cu tine pe skype, lasa-ma cu fantezile tale nocturne

Uite, nici nu stiu ce ai mai scris pentru ca iar e bugul ala ciudat de pe TPU. Eu am zis ce am avut de zis, ti-am zis sa-ti schimbi viata pentru ca e patetica in momentul de fata, daca tu ai ales sa sari de fund in sus e ok, nu toti reactionam la adevar cum trebuie. Nu-mi mai raspunde in 30 de raspunsuri, unul e de ajuns.

Ma omule tu esti lipsit de educatie, civilizatie, bun simt, nu-i ceva nou in regiunea respectiva e ceva normal

| Clorox a răspuns (pentru Drimmero):

Stai ce? Uita-te bine-n urma si uita-te atent pentru ca el a fost primul care a inceput cu locatiile si rahaturile de genul. Normal ca nu sunt asa, este prima data cand spun chestii rele despre cineva de pe aici. Si doar pentru ca il cunosti nu schimba nimic.

Uite cine e fricosul acum... Naspa.

Lasama cu uite cine e fricosul, intr-o tara civilizata nu Romania desigur cu oamenii civilizati exista lege, dar in Romania e legea junglei, cel mai aiurea e ca voi puteti ajunge in Germania, asta ma doare sincer

Te rog invata gramatica aia cat mai repede posibil... La 27 de ani nu stii sa scrii corect laughing

Vrei nr lui yasmin ca va cam potriviti

Imi cer mii de scuze, ai cunoscut o fata pana la urma... Si inca ce fata laughing
Cine stie cum naiba mai arati si tu...

Nu stiu cum sa ma scap de ea si ti-o fac tie cadou

Sunt uimit ca cineva ar sta cu tine... Nu multumesc, nu vreau sa am langa mine pe cineva ca ea straight face

Aia sta in Galati, langa tine

Oh fu*k... Mai bine ramaneam in Turcia laughing

| GoldenZenith a răspuns (pentru Clorox):

Am o mătușa la Buzău. thinking Sta in Dorobanți. (Parca erau pe numere și astea)
Îți fac o vizita când mai merg acolo devil
Nu va mai certați sad

| Clorox a răspuns (pentru GoldenZenith):

Dwa, ne vedem laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Clorox):

Https://www.tpu.ro/......de-ea-cat/

Deci pe tine te preocupa viata lui Ray? Ok, stie un site intreg ce face el pe TPU de 7 ani. Nu e nevoie sa faci tu lumina. Tu risti sa fii vedeta negativa. Daca tu ai impresia ca cineva e mai amarat ca tine si tu te dai superior fata de el (desi nici n-ai cu ce la ce intrebari pui pe site si ce raspunsuri emani in general - ai uitat cand te facea praf Coquina si o mai credeai si barbat), desi culmea ca e mai mare ca tine in varsta (asa cum o fi el, treaba lui) asta nu denota doar faptul ca o arzi teribilist in stilul galatenilor pe care-i mai citesti (pe care-i cunosc si eu). Nu, nu esti edgy, cool, ci doar cretin, iar idolii tai n-ar recurge la ceva asa de marsav.

Si eu mai fac misto de cate un user, dar niciodata nu-mi permit sa-l desconsider gratuit, sa-l umilesc, sa-l calomniez, doar pentru ca... pot?

Trateaza-te, prostule. Pretinzi ca ai o viata sociala activa si fericita umilindu-i pe altii degeaba pe un site de 2 parale, dar in realitate e foarte probabil sa fii mai lab.agiu si mai ratat decat cei de care ti se pare interesant sa iti bati joc. Una e sa le dai o palma cand si-o merita, alta e sa-i critici NEconstructiv crezand ca poate sigur te vor asculta pe tine si se vor schimba. Ii ataci doar cu scopul de le face rau, nu de a-i indrepta.

| Clorox a răspuns (pentru anonim_4396):

Mare descoperire laughing

| Clorox a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai, mai, mai... Uite cine se ia de mana cu el, of... Nu, nu sunt mai lab agiu sau cum vrei tu sa zici pentru ca fata de el si cel mai probabil fata de tine eu am parte de actiune. Da, am mai zis-o, o fac pentru a-i face sa se simta prost, mare descoperire.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru GoldenZenith):

Am si eu o matusa la Buzau, in Brosteni happy
Cui trebuie sa-i fac o vizita, daca merg la matusa?thinking

| GoldenZenith a răspuns (pentru anonim_4396):

Lui SisterEunice. El sta acolo. thinking Eu merg rar.

Întrebări similare