| micurutza2005 a întrebat:

De ce uneori sunt mai buni strainii ca cei de langa tine? de exemplu azi am primit mai multi de LA MULTI ANI! de la straini (inclusiv echipa TPU si le multumesc )si nici o atentie din partea familiei cat de tare credeti ca poate durea acest lucru?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

La Multi Ani, micurutza! big hug Iti doresc tot ceea ce-ti doresti si singura!winking Si nu mai pune la suflet. Stiu, ca doare, dar incearca sa nu te gandesti la lucruri neplacute macar de ziua ta! Rasfata-te, distreaza-te si uita tot ceea, ce te intresteaza/supara! Sa fii iubita! Te-am pupat.winking

3 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

@micurutza2005, ma bucur, ca te-am mai inveselit un pic. Inc-o data La Multi Ani! Mersi pentru apreciere!winking Numai bine!

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

La mulţi ani! Poate familia ta vrea să-ţi facă o surpriză. Uneori şi asta e un fel prostesc de a spune la mulţi ani. Ceva de tipul ne prefacem că am uitat. Aha. Stai liniştită că-şi vor aminti! Baftă!

| micurutza2005 explică:

MORMAILA dar tu stii ce imi poate pielea mie? cred ca nu m-ai inteles ...altii straini ma apreciaza mult mai mult desi sunt mai inalt in grad sa zic asa ca mine (ma refer la meserie de exemplu sunt foarte apreciata de medicii cu care lucrez de prieteni ma aduc exact acolo la valoarea mea si imi citesc si sufletul in acelasi timp, ma respecta si ma ajuta oricand am nevoie, ma incurajeaza in tot ce fac, pe cand cei care imi sunt aproape fac exact contrariul si imi taie pofta de viata de la radacini ...in cine sa mai crezi si pe umarul cui sa te sprijini cu adevarat sad