| William a întrebat:

De ce unii utilizatori de pe TPU nu dau funda la raspunsurile care ii ajuta. Adica iti multumesc pentru ca i-ai ajutat dar iti spun in fata ca nu primesti funda.

6 răspunsuri:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Eu nu prea dau funde pentru ca nu primesc raspunsuri care sa ma ajute si plus de asta mai o si cer unii, de parca cine stie cat au stat sa scrie si ce chestii interesante ar fi scris...

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Probabil, nu au primit un sfat îndeajuns de bun, iar atunci, iau decizia că trebuie să mai aștepte un răspuns care să-i mulțumească.
Ori, poate, nici nu au de gând s-o ofere, dar le stă în caracter s-o promită. :D
Măcar, respectivul, a avut bunul simț de a-ți mulțumi, iar asta valorează mult mai mult. Căci, mulți dintre noi, nu primim nici măcar mulțumiri! : ))
De ce te aștepți să fie altul cum ești tu?
http://i.imgur.com/bImA7F6.jpg

| William explică (pentru floresdemayo):

Dar daca primesc raspunsuri care ii ajuta de ce nu dau funda? Nu stiu cum sunt altii dar eu ajut lumea pe aici ca sa primesc funde nu zambete.

| zurick a răspuns:

Nu toate răspunsurile te și ajută și atunci n-ar fi corect să-i dai ''funda'' ăluia cu poza de profil mai mișto care te-a ajutat la fel de mult ca altul.Sau poate s-au săturat ca la fiecare răspuns
să apară inevitabil ''funda''. Poate
site-ul ăsta nu este unul specializat în
recompense(funde, tricouri, titluri distincte)ci în ajutor gratuit.Poate...poate.Fiecare are opinia sa și dacă a ta ar fi cică cea corectă, crezi că ar fi excelentă și pentru ei...Suntem oameni, nu roboți.
Eh, te-am plictisit sigur.O zi bună happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca sunt semi-retardati sau ceva de genul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La majoritatea intrebarilor mele nu am dat deoarece, stiu ca sa raspuns doar pentru funda. nu zic ca nu m-a ajutat raspunsul, dar cand vad ca e special pentru asta, ii trag teapa. mai ales daca cere, sa astepte funda...