Eu nu prea dau funde pentru ca nu primesc raspunsuri care sa ma ajute si plus de asta mai o si cer unii, de parca cine stie cat au stat sa scrie si ce chestii interesante ar fi scris...
Probabil, nu au primit un sfat îndeajuns de bun, iar atunci, iau decizia că trebuie să mai aștepte un răspuns care să-i mulțumească.
Ori, poate, nici nu au de gând s-o ofere, dar le stă în caracter s-o promită. :D
Măcar, respectivul, a avut bunul simț de a-ți mulțumi, iar asta valorează mult mai mult. Căci, mulți dintre noi, nu primim nici măcar mulțumiri! : ))
De ce te aștepți să fie altul cum ești tu?
http://i.imgur.com/bImA7F6.jpg
Dar daca primesc raspunsuri care ii ajuta de ce nu dau funda? Nu stiu cum sunt altii dar eu ajut lumea pe aici ca sa primesc funde nu zambete.
Nu toate răspunsurile te și ajută și atunci n-ar fi corect să-i dai ''funda'' ăluia cu poza de profil mai mișto care te-a ajutat la fel de mult ca altul.Sau poate s-au săturat ca la fiecare răspuns
să apară inevitabil ''funda''. Poate
site-ul ăsta nu este unul specializat în
recompense(funde, tricouri, titluri distincte)ci în ajutor gratuit.Poate...poate.Fiecare are opinia sa și dacă a ta ar fi cică cea corectă, crezi că ar fi excelentă și pentru ei...Suntem oameni, nu roboți.
Eh, te-am plictisit sigur.O zi bună