| cornculapte a întrebat:

De ce uram atat de mult soarecii si sobolanii? Mergeam intr-o zi pe trotuar si am dat peste un sobolan mort in fata mea. Nu era cu intestinele pe afara sau facut una cu pamantul, ci in relief, cat de gras e el, plasat in mijlocul trotuarului. Primul instinct a fost frica (nu stiu de ce, doar era mort) si, desi eram in intarziere, am facut dreapta imprejur, am mers inapoi 5 metri astfel incat sa nu trec prin iarba uda si mi-am continuat drumul pe mijlocul strazii. Am inceput sa ma intreb pe urma, de ce ni se par atat de respingatori? Iubim hamsterii, veveritele care sunt niste soareci cu coada stufoasa, dar uram soarecii.

6 răspunsuri:
| cornculapte explică:

@Kronstadt, nu te contrazic, dimpotriva, ai dreptate. Dar musca tzetze e purtatoare de boli, crocodilul e un animal periculos care te poate sfasia dintr-o muscatura si totusi, daca ai fi sigur ca nu-ti face nimic rau, nu ai ezita sa-l atingi. In schimb pe un sobolan nu ai pune mana nici de ai sti ca e la fel de curat (atat pe dinauntru, cat si pe dinafara) ca instrumentele sterilizate ale chirurgului. Pentru ca e respingator pur si simplu.

| cornculapte explică:

@Kronstadt, chiar m-ai facut curioasa acum. La ce folosesti tu paianjenii? :-\

Răspuns utilizator avertizat
| jumbO a răspuns:

Poate pentru ca ei vor sa fie numa pentru ei si sunt inchisi si mizerabili ...in rest sunt de acord cu tine! pentru ca si mai ales hamsterii se aseamana foarte mult. nu prea este o mare diferenta intre sobolani si hamsteri happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sobolanii si soarecii sunt purtatori de boli terifiante. O simpla muscatura este de ajuns pentru a te imbolnavi grav. Ese valabil si pentru veverite. Deci, sunt de evitat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cornculapte, intr-adevar, este respingator. Se pare ca ideea asta este indusa de la varste fragede, altfel nu-mi explic. Uite, de exemplu, mie-mi plac paianjenii, ii gasesc folositori, cu toate ca sunt destul de periculosi. Insa, nu sunt dispus sa-i ating (anumite specii) pentru a-mi confirma banuielile laughing