anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De mult n-am mai facut un oracol! laughing

1) Venetia sau New York?

2) Ce animal de companie ati alege: caine, pisica, sobolan, tarantula, scorpion sau gandac de bucatarie laughing

3) Ce preferati.Pt baieti-fete slabe sau plinute? Pt fete- baieti slabi sau foarte musculosi

4) Pt baieti- satene, brunete, blonde sau roscate. Va plac fetele cu parul scurt sau cu parul lung? Pt fete - blonzi sau bruneti

5) Ce zodie ati vrea sa fiti daca ar fi sa alegeti

6) Pt baieti-ce preferati- fete tinere sau femei mature, in varsta? (de precizat si varsta voastra) Iar pentru fete - baieti tineri sau maturi

7) Pt baieti- ce femei preferati dintre: femei reci/calde; pasionale/distante; bune/rele; femei normale sau femei fatale; sweet sau acre sau intre; indragostite sau incapabile de iubire; blande sau dure;

Pt fete- baieti buni sau baieti rai

8) rock, hip hop sau drum and bass

9) plimbare romantica sub clar de luna in parc sau o noapte intreaga in club cu mult alcool si dans. Sau amandoua, o zi una, o zi alta? laughing

10) Pt fete-Colin Farrel sau Brad Pitt. Pt baieti Britney Spears in tinerete sau Angelina Jolie la 80 de ani? laughing { initial ma gandeam la Angelina si Shakira, dar au mai pus si altii intrebarea asta si spre uimirea mea chiar mai e lume care o prefera pe Shakira in locul Angelinei, deci mai e lume interesanta pe Pamant, ca deja era prea monoton laughing } Intrebare serioasa pentru baieti- Angelina Jolie sau Alicia Keys? Alegeti voi la care din intrebari raspundeti laughing

11) Care-i prioritatea? Dragostea, banii sau sexul? Ar mai fi. cariera, familia, prietenii.

12) Dragoste profunda si intalnirea sufletului pereche sau toata viata doar aventuri si sex? (de precizat aici varsta, sexul si zodia, pentru divertisment laughing )

2 răspunsuri:
| Romancutza a răspuns:

1Venetia, orasul al 2-lea pe randul pasiunii pentru mine 8-)

2.cainele evident. Jucaus nu ca celelalte...adica majoritatea celorlaltethinking

3.Nici slabi dar nici prea muschilosi, ceva gen George Papagheorghe 8-) laughing

4.Bruneti...adooor bruneti. Dar nici prea blondi nu arat rauwinking

5.Mmmm.rac.dar sunt pesti.pffcrying

6. Tinerei caci am 15 anilaughing

7.CAm putine optiuni pentru baietilaughing eu il vreau romantic dar in acelasi timp si dur, sa stie sa ma faca fericita dar si sa ma aperewinking

8.hip-hop.dar as merge si pe stil raggaetonewinking

9.Plimbarea romantica. 8_)

10.laughing cred ca glumesti cu astia 2laughing nu scuze aici glumeam eu. Daca ar fi din astia 2 la-s alege pe Brad Pitt. dar eu merg pe jorge:-p

11.MAi toate la un loc
-cariera
-dragostea
-familia
-bani

12. Dragostea profunda.

Eu am 15 ani si sunt pesti dar varsta pentru mine nu conteaza atat timp cat ne iubim. dar vreau ca el sa fie racwinking

Ciaooo!

| RuxandraBrojboiu a răspuns:

Nu-ti place de Colin Farrell? Esti prima care spune asta. Dupa parerea mea, e mult mai fain decat Jorgel sau cum il cheama.