| tpuareproblemetehnice a întrebat:

Deci am o mare mare nelamurire in legatura cu mondialmt2 imi da batai de cap l-am descarcat pana acum de vreo 7-8 ori il instalez si cand sa joc imi apare "no singnal" 3 ch(trebuia 5 din cate stiu eu) si cand sa ma conectez imi zice "lechec lords de la conexion" nu stiuthinking eu cred ca totusi nu loi fi descarcat eu bine thinking asa ca daca stiti vreo rezolvare la problema mea...sau vreun link de pe care sa descarc mondialmt2 thinking din cate am inteles se descarca dupa YouTube dupa un videoclip dai pe el si iti da link-u de unde sa il descarci am incercat si asa dar nu imi apare link-ul crying. plss ajutati-maaaa e foarte tare am jucat la o prietena si am lvl 45 stiu ca e foarte mistooooo (cina ma ajuta dau funditaaaaaaaa)... Daca e nevoie uitati id-ul meu
Adresa mea de mail: doll.barbie71@yahoo.com

Răspuns Câştigător
| xMaka a răspuns:

Asta'i versiunea 2010-2011

http://www.megaupload.com/? d=R38UKXCA

5 răspunsuri:
| xMaka a răspuns:

App daca vrei sal downloadezi:

1. sa astepti 45 secunde

2. sa dai regular download

Bafta :*

| xMaka a răspuns:

Ai pc stricat... reformateazal, si ia-l iar

sa vezi ca o sa mearga

ca la mine merge

| tpuareproblemetehnice explică:

Ms Byenqtza ...de acolo l`am descarcat si eu (de vreo 7-8 ori). dar de fiecare data ...acelasi rezultat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma trebuie dawlandat un now patch scrie iar mondialmt2 si dai la dawland sil descarci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da si ce pot face vreau sal download am intrat am apasat per ala de sub premium download si dupa aia ce fac