| UnicornsAreLove a întrebat:

Deci as dori sa aflu cum ma privesc altii. Uitativa la raspunsuri si la intrebari deoarece le mai pun cu inima de aceea si imi ies calitatile.Deci va rog sa lasati comentariu.Multumesc happy

Răspuns Câştigător
April
| April a răspuns:

Draga Andeea de 11 ani, din Bacau, m-ai facut curioasa fiindca totdeauna m-au interesat copiii si modul lor de a privi lucrurile. Impresia mea este ca esti o mare iubitoare de animale ca ai rabdare sa le ingrijesti si esti capabila sa dai si altora sfaturi in aceasta privinta. Mi-a placut ca socotesti mai important spalatul pe dinti decat procedeele de inalbire a lor, ceea ce inseamna ca esti o fetita ingrijita, dar fara fite, mi-a placut si raspunsul cu privire la iubitul pe care alte fete de varsta ta si-l doresc, dar pentru tine asta nu este o prioritate ceea ce este un lucru normal la aceasta varsta.Intr-um cuvant, esti o fetita cu suflet bun, si saritoare in a ajuta pe altii, esti inteligenta si cu bun simt. Un singur lucru ar fi de reprosat:faci cam multe greseli gramaticale.Chiar si in acest mesaj ai mai multe greseli de exprimare, asadar bine ar fi daca ai fi mai atenta la felul in care te exprimi.In primul rand, nu mai incepe enunturile cu "deci". Aceasta e o conjunctie concluziva, deci se foloseste spre sfarsitul unui enunt, atunci cand tragi concluziile faptelor relatate.Cu alte cuvinte, daca vei fi mai atenta la exprimare, mesajele postate de tine vor avea calitate(nu e corect sa spui"imi ies calitatile")Numai bine.

1 răspuns:
| luiza a răspuns:

Dupa intrebari pari o iubitoare de animale si orice iubitor de animale are suflet bun. Asa te privesc eu!