| CassieFox a întrebat:

Deci,dintre interpretarea Dalidei si interpretarea Larei Fabian a pieselor Je t'aime,Je pars si Je suis malade,care vi se pare mai buna,care dintre cele doua reuseste sa va transmita sentimente mai puternice,sa va trezeasca simtiri neintelese si complexe?
Pentru mine, Lara Fabian.Este pur si simplu o regina! Glasul ei tremura la fiecare nota,ochii imi spun ca iubeste,ca iubeste iubirea,arta,muzica,pasiunea, pianul...totul...pana si durerea.Fara durere nu poti sa traiesti,sa iubesti,sa visezi.Durerea isi are la origine iubire pentru ca nu ai mai suferi daca nu a iubi.A stiut sa invie vremurile demult apuse,in care iubirea si durerea se impleteau,se completau,dand nastere la povestile de iubire nemuritoare ce au incantat generatii. Unica si inegalabila Lara Fabian!
Cat despre Dalida,nu mi se pare o prezenta atat fizica, cat si vocala inegalabila.Adevarat este,caci cum eu o divinizez pe Lara Fabian si Dalida isi are proprii fani,dar oare mai trebuie explicat care este pasarea maiastra si care cantareata
frumusica? Adevarat este ca melodiile au fost interpretate pentru prima oara de catre Dalida,dar Lara Fabian le-a daruit cu vocea ei calda farmec,grandoare,un alt inteles.Dalida are o voce aproape barbateasca,terna,ce nu poate transmite cele mai pure sentimente.
Aceasta este doar parerea mea,iar voi sunteti liberi sa o spuneti pe a voastra,dar va rog fara comentarii vulgare sau rautacioase. Apreciati-va favorita si comentati putin si decent adversara.
Persoana care se va exprima cel mai frumos,cel mai rafinat si poetic,nu conteaza in favoarea cui, va primi fundita.Va doresc iubire si inspiratie!

4 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

Sunt total de acord cu SectorSweep, la ce-ai mai pus intrebarea daca tu esti clar convinsa de una din variantele de raspuns?

| CassieFox explică (pentru AlexanderAdrian):

Vreau sa vad parerile celor din jur si in plus nu este chiar o intrebare, ci un inceput de discutie.Am postat la categoria CONVERSATII.

| AlexanderAdrian a răspuns (pentru CassieFox):

Si nimeni nu ia in serios intrebarea tocmai fiindca ai pus-o in felul in care ai pus-o. Ne crezi fraieri sau ce?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu la ce ai mai pus intrebarea.