| Eff a întrebat:

Deci...eu ma uitam des la jon and kate plus 8. Si vad ca acum e un episod in care kate e singura si zice ca ea si jon s-au despartit. straight face stie cineva despre ce e vorba? adica... cand si de ce s-au despartit?

Răspuns Câştigător
| aleeee a răspuns:

Putini stiu motivul, s-au despartit in 2009.

4 răspunsuri:
| aleeee a răspuns:

Vedetele serialului "Jon and Kate plus 8" au anuntat ca au decis sa se desparta, dupa mai bine de zece ani de mariaj, dupa cum informeaza Reuters."Kate si cum mine am decis sa ne despartim. Nu o urasc pe Kate", a declarat Jon Gosselin, la 40 de minute dupa ce incepuse episodul pe programul TLC.Acest anunt a pus capat zvonurilor aparute de cateva luni despre cuplul ce are opt copii, gemeni de cinci ani si sextupleti. "Nu-l urasc pe Jon, nu am facut-o niciodata si nici nu o voi face", a declarat si Kate la randul ei.Mai bine de jumatate din episoadele din cea de-a cincea serie a show-ului de televiziune au fost dedicate copiilor si noilor casute de joaca, insa publicul a observat ca relatia dintre Jon si Kate este fragila. Kate a declarat ca "despartirea nu este un capitol din viata lor datorat serialului", ci "un capitol care probabil ca oricum s-ar fi intamplat, fie ca lumea ne urmarea sau nu". Jon a aratat ca in acest moment se simte "entuziasmat, dar si ranit". Zvonurile care circula arata ca acesta ar vrea sa se mute in New York, cu toate ca nu a spus nimic in serial. Cei doi spun ca nu vor sa desparta copiii si ca acestia vor continua sa locuiasca in casa din Wernersville, Pennsylvania, iar fiecare din ei va sta cu copiii acolo atunci cand le vine randul. De asemenea, vor continua sa faca serialul, insa in mod separat. "Spectacolul trebuie sa continue", a spus Kate.

| pisicacool a răspuns:

De ce i-ai dat lui alee funtita? ea a dat copy si paste! iti spun eu 2 motive: jon si-a gasit alta femeia iar kate se credea prea sefa, era prea autoritara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se stie sigur din ce cauza dar multi zic din cauza unei neintelegiri in familiile acestora

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred asa ceva