Nu e frumos, dar n-ai ce să faci. Şi mie mi s-a întâmplat asta o dată. A întrebat cineva despre un film şi eu am stat şi am scris vreo 15-20 de rânduri despre film, pentru că îl văzusem.Am postat răspunsul, iar după câteva ore am văzut că după mine era un user care mi-a copiat răspunsul întocmai.Copy-paste
.
Se mai întâmplă, unora le e lene să scrie propriile răspunsuri sau nu îi duce capul să se gândească.
Nu trebuie să te superi, până la urmă o fundiţă nu te încălzeşte cu nimic. Tu ştii că ai ştiut, trebuie să fii mândră de asta
.
Si eu am patit exact ca tine si ca Silvia. Am stat sa scriu odata un raspuns kilometric, mi-a luat vreo ora sa-l compun (erau vreo 15-20 de intrebari intr-una
), si a venit unul dupa cateva zile, si a dat un copy-paste dupa la raspunsul meu. Imi vinea sa rad de lipsa lui de imaginatie, si m-am simtit chiar si un pic flatata - raspunsul meu a fost deja ales, ca fiind castigator, si se pare, ca cel care l-a copiat, era un fan al raspunsului meu.
![]()
@mistikk, bineinteles, nu mi se pare normal sa se copieze raspunsurile, si da, ai tot dreptul sa raportezi raspunsul celui, care ti l-a furat (dar ai grija, sa fii 100% sigura). Numai bine! Bafta!
DavidIonescunasrr întreabă: