anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Desi TOTI PENTRU UNUL UNUL PENTRU TOTI, este sugestiv, ma-ntreb si va intreb, este doar pentru adolescenti? Propuneti-mi alt site ca si acesta.Ma simt in plus cand sunt luata la "tarantela"si poate, desi ma straduiesc sa fiu de folos, transanta fiind, poate incurc...

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este numai "TOTI PENTRU UNUL" si este pentru toata lumea, desi majoritatea de pe site se pare, dupa intrebarile puse si raspunsurile date, ca sunt adolescenti.
Intr-un fel este normal sa fie asa, din mai multe puncte de vedere: sunt la varsta intrebarilor, au experienta putina, detin ponderea cea mai mare dintre cei care socializeaza pe internet etc.
Nu ai de ce sa te simti in plus, si aici este ca in societate si chiar mai mult, avand in vedere ca suntem anonimi si unii, folosindu-se de anonimat, depasesc masura.
Tot ca in societate se intalnesc si aici tot felul de persoane, unii mai serioasi, altii mai neseriosi, unii cu bun simt, altii fara etc.
Tot ce trebuie sa avem in minte, atunci cand raspundem, este ca putem da un mic ajutor, indiferent de faptul ca vom fi ori nu apreciati. Tu trebuie sa fii cu sufletul impacat, ca ai dat cel mai bun raspuns posibil, prin prisma cunostintelor si experientei tale.
Daca ti-as indica alt site, raspunsul mi-ar fi refuzat de Raluca, asa ca ar insemna ca am muncit chiar degeaba.
Eu sunt de parere ca ar trebui sa continui si iti doresc numai bine!

6 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Hei! Nu incurci, cu cat mai multi cu atat mai bine. TPU din cate stiu eu este un site unic, nu am mai intalnit o comunitate asa unita in care oamenii sa ofere ajutor neconditionat. Stai cat mai mult pe aici, oricine e binevenit.

| AnaisC a răspuns:

Ubita, chiar te intereseaza ce zic niste cocalari, ei bine eu iti zic un secret, ca eu desii am decat 13 ani am reusit sa bucur pe multa lume cu raspunsurile mele si chiar daca unii mai spun ca sunt stupide, stii cum se spune mi se rupe, pentru. ca n-are ce sa mi se falfaie, haha ce amuzanta sunt, da sigur, deci nu conteaza ce spune lumea, daca u chiar vrei sa ajuti pe altii, baga-ti degetele in urechi si nu mai asculta ce spune lumea continua sa ne ajuti, lumea are nevoie de asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si, renunti doar din cauza unor rautati spuse pe seama ta? Ha, ha!
Pe site gasesti si oameni maturi, nu doar adolescenti. Ei stau cel mai mult pe site deoarece n-au atatea griji, au mult timp liber si o parte din el prefera sa o petreaca in fata calculatorului.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Raspunsurile voastre, sunt incurajatoare si chiar mi-au ridicat moralul! As vrea, sa pot da fundita tuturor.Ma limitez deocamdata prin a vota, mai degraba, cataloga! Scuze! Va multumesc tuturor si va doresc tot binele din lume! PS:Chiar daca sunt adolescenti,(vedeti raspuns)nu mi-e rusine sa invat de la oricine...Omul cat traieste invata!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O anumita sinceritate e binevenita mereu. Dar nu inteleg deloc schimbarile de nikuri la unii.Sa fie sinceritate si acolo?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu este site pentru adolescenti, insa media de vrasta e in scadere, asta nu inseamna ca nu iti poti gasi locul! Cu atat mai mult ca spui ca esti o persoana ferma si hotarata!
Acum, fie vorba intre noi, pe unde ai trait, n-ai mai fost mustruluita nicicand? Vei mai fi si vei mustrului si tu! Bafta!