| heroforyou a întrebat:

Din curiozitate lumehappyrasp sincer, e rau sa ai principii cat mai mari, adica sa visezi aproape la a avea imposibilulbig grin:d, sa-ti doresti ce nu prea isi doresc altii, sa crezi ca intr'o zi chiar o sa ajungi acolo unde iti doresti...credeti ca cei care fac asta sunt aiuriti si ca ar trebui sa fii cat mai realist!? voi ce credeti?

4 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Ceea ce spui tu nu are legătură cu principiile. Când te referi la un principiu te gândeşti la ceva ce tu ţi-ai impus ţie şi nu poţi încălca. O limită pe care tu ţi-ai impus-o. Să doreşti ceva nu înseamnă ceva rău. Depinde dacă visul nu e rezonabil atunci sfătuiesc omul să încerce să se limiteze la real. Nu sunt aiuriţi, e bine să-ţi doreşti ceva dar nu extreme. Şi eu aş vrea să rup o bucată din soare să spunem dar e evident că nu pot! Baftă!

| Alexandra_7209 a răspuns:

Nu e rau deloc sa visezi (desi astazi aceste persoane sunt considerate absurde) si mai ales daca ai ambititie si un sprijin in viata poti ajunge acolo unde vrei unde si poti sa-ti vezi visele implinite
dar pana la urma TRAIM IN ROMANIA si e bine sa fii cat mai realist... altfel va fi un soc puternic atunci cand te vei izbi de realitatea asta cruda.

| petruI a răspuns:

E de bine, dar si principile sa fie pe o baza si sa fie in scopuri pozitive pentru mai multi nu numai pentru tine

| Razvan a răspuns:

Sunt doua categorii de principii:care se resfrang asupra propriei persoane si asupra altor oameni.Habar nu am cati ani ai, dar cred ca deja ti-ai dat seama ca de a doua categorie nici nu se merita sa te mai atingi.Tot ce trebuie sa stii legata de ea, e ca trebuie sa imblanzesti animale
Principile personale sunt bune atat timp cat nu iti fixezi ceva imposibil din punct de vedere al veniturilor mai ales.Trebuie sa iti fixezi scopuri pe care le poti atinge usor pentru inceput.Aceste mici succese te vor ambitiona si in timp vei putea sa ajungi unde vrei cu multa ambitie, curaj si rabdare
Si nu uita:planeaza la bazele realitatii pentru a evita caderile brustewinking