| ruxandraaaaioanaaaa24 a întrebat:

"Doar cand ai prieteni nu-i nimic sa-ti para prea greu! \:d/ "
E important sa ai prieteni multi sau prieteni adevarati? Le [pti avea pe amandoua?

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

E o prostie sa vrei sa le ai pe amandoua. Pot sa am un singur prieten adevarat si sa ma consider cel mai bogat om. Pot sa am lista full de mess de oameni pe care ii am la grup "Prietenii" si ei sa nu insemne nimic mai mult decat persoane cu care ma duc la petreceri.Am prieteni buni. I-am legat in pivnita ca sa nu fugadevil
Restul sunt cunostinte. Oameni din alte judete, exceptionali cu care probabil n-am sa ma intalnesc niciodata dar ma cunosc si ii cunosc cum nu mi-as fi imaginat niciodatalove struck

| Baton a răspuns:

Pe aman2a le poti avea cu siguranta problema este ca tu sa stii sa faci diferenta intre prietenii adevarati iar ceilalti prieteni sa ii numesti amici.
in unele momente conteaza sa primesti sfaturi bune sau rele de la mai multe persoane.si dupa cum vezi ca ti se potriveste sfatul respectiv atunci ii poti eticheta.
oricum prietenii adevarati sunt cei mai buni si adesea destul de putini.
trebuie sa acorzi increderea meritata celor 2 categorii de prieteni.

| Adina a răspuns:

Conteaza sa ai prieteni adevarati.
Degeaba ai multi "prieteni" care de fapt te barfesc pe la spate si uneori incearca sa-ti dea sfaturi "bune" care sa fie uneori in folosul lorwinking

| smile a răspuns:

E foarte important sa ai prieteni adevarati decat sa ai o gramada de prieteni falsi.Prietenii adevarati te ajuta sa treci peste greu. Alegetii cu grija pe cei adevarati.Succes.Funditahappy?

| brosu a răspuns:

Poţi avea şi prieteni mulţi şi şi mai ales prieteni adevăraţi.
E normal să le ai pe amândouă, titlul de prieten nu îl poate avea oricine, este un titlu nobil.
Cât de mulţi prieteni vei avea depinde de tine, cât de bună prietenă poţi fi la rândul tău.
Prietenia are două capete, înseamnă echilibru.
Sigur că este important să ai prieteni, mulţi, viaţa este mai frumoasă.

| ♫♫yukkipawz♫♫ a răspuns:

Pai.mai important e sa ai si un prieten dar sa fie adevarat dar depinde d tine.winking

Întrebări similare