anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Doar ce-am iesit din puscarie.Am stat inchis 7 luni.Inainte fumam marihuana si nu faceam nimic cu viata mea.A muncit in puscarie si am iesit mai repede si am facut chiar cativa banuti.Acum sunt in Londra.Am plecat cu toti banii care i-am strans si am reusit sa ma angajez ca gradinar.Ma simt singur.Ce sa fac ca sa fiu mai fericit?

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Poti cumpara o papusa de asta sa fi vesel http://realdolluk.com/

| eviltwinnn a răspuns:

Stiu ce e vag, dar gaseste-ti un hobby, ceva ce iti place sa faci, asa o sa cunosti oameni cu care ai ceva in comun big grin
Sunt curios, cat e salariul unui gradinar in Londra?

| YesViRginia a răspuns (pentru eviltwinnn):

1500 de lire.Imi iese si spaga.

| xCarly a răspuns:

Îmi pare rău să aud situația ta, dar viața nu'i mereu așa "roz". Încearcă să socializezi, să ieși prin lume, să întâlnești oameni noi, să te plimbi, găseșteți un hobby, sau pur și simplu fă lucruri care te fac sa te simți bine / fericit! happy. În Londra sunt comunitați de români, poți să te integrezi. Numai bine! happy

| xCarly a răspuns:

În primul rând sunt fată, în al doilea te-as ruga să vorbești fară jigniri. Cand am spus că imi pare rău de situația ta m-am referit strict la chestia că ai stat in inchisoare 7 luni! Știu ca este dificil dar orice lucru mărunt cere sacrificiu, încearcă măcar!winking