Este foarte frumos ce faci pentru animale.se vede ca esti o persoana iubitoare fi sufletista, si ai dreptate, caini merita o sansa.mai bine sa moara de batranete, decat sa moara otravit.sunt sigura ca vei avea multi sustinatori.bafta cu acele campanii.sunt sigura ca vei reusii sa faci ceva.
Sigur ca da! Mai bine sa moara oamenii si, in special copiii, sfasiati de haitele de maidanezi dintre blocuri.
Sa stii ca imi plac foarte mult cainii, dar, tocmai pentru ca imi plac, nu tin unul in casa, fiindca nu am timp sa ma ocup de el. Deci, mai bine nu-l chinui. Dar ca sa dai drumul unui caine sa umble de nauc pentru simplul motiv ca te-ai mutat la bloc si nu mai ai unde-l tine, mi se pare de-a dreptul iresponsabil.
Mai bine am strange toata Romania bani pentru un adapost pentru caini de pe strazi
Fratilor asta e meseria unui caine, sa il apere pe cel care ii da de mancare... si eu sunt de acord pentru un adapost pentru caini.dar in tara asta nu merge asa. si nu va mai luati voi de cainii aia care a omorato pe femeia aia pentru ca acei caini si-au facut doar meseria de al sluji pe cel care il hraneste. Cainele e un animal dar DOMESTIC fratilor. nu avem voie sa inpuscam usri...care ala daca te prine te-a halit cu totu. si nimeni nu zice nimic, in schimb omoram cainii care trebuie sa ne apere.