| SilentRain a întrebat:

Dragoste sau război?
Daca nu ne certăm o zi simt ca am pierdut acele 24 de ore in zadar.
Efectiv ma sufoc daca nu-i zic doua, trei "complimente".
*Cand o sa vezi asta, mai mult ca sigur te umfli in pene si poate iti iei zborul direct cu capul de un gard ...cu putin noroc *big grin
Cu cine va place sa va certați?

13 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Te iubește, eu zic sa te măriți cu elwinking

| SilentRain explică (pentru Catrice):

Daca te referi la acel ....hmm.
.chestie
Sa știi că te înșeli amarnic, blondoooo

| Catrice a răspuns (pentru SilentRain):

Ma refer la ambele....chestiihee hee

Mi-a întors stomacul pe dos, oribil

Te aștept înapoi,dragostea mea nepieritoare,curcubeul de pe cerul meu,trandafirul sufletului meu,picătura mea de roua într-o zi de vara,pasta mea de dinți, raza mea de luna în eclipsa totală, doar când îți vad cuvintele înșiruite simt ca trăiesc, că-mi bate inima emoționată, nerăbdătoare să-ți citească vorbele. Abia aștept să-mi scrii cu degetele cu care te-ai șters la cu... posterior înainte.

Eram sigura că te unfli in pene, găină fără. fara cap ce ești

Taci ma ca făceam din astea acu 2 ani când începusem sa joc... fata,băiat,minor, adult, nu conta, dacă imi placea costumul sau ceva ce avea, ii dădeam dulcegării.
Fii fericita ca am revenit la stadiul ala și te numeri printre preferații la cucerit laughing

Ce face mă?
Tu m-ai cucerit pe mine, sau eu pe tine

Eu pe tine, cu vorbele mele mieroase, cu gura mea dulce, cu șarmul meu incomensurabil, cu incomparabila mea frumusețe masculina...

| Dismally a răspuns:

Nu stiu, nu imi place sa ma cert. Poate doar asa, in gluma happy

| CostinAlamariu a răspuns:

Dragoste.
Nu-mi place sa ma cert cu nimeni si refuz sa aduc satisfactie persoanelor care le place sa se certe.
Oamenii astia ar trebui infometati complet de orice fel de cearta, sa moara de ciuda si de chin ca nu au cu cine sa se certe.

| mentholinks a răspuns:

Nu- mi place sa ma cert.

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns:

Clar cu tine happy masi bate la infinti toată viața da știu ca daca miau la ficat iarăși somn cu minelaughing)))))