Daca te referi la acel ....hmm.
.chestie
Sa știi că te înșeli amarnic, blondoooo
Te aștept înapoi,dragostea mea nepieritoare,curcubeul de pe cerul meu,trandafirul sufletului meu,picătura mea de roua într-o zi de vara,pasta mea de dinți, raza mea de luna în eclipsa totală, doar când îți vad cuvintele înșiruite simt ca trăiesc, că-mi bate inima emoționată, nerăbdătoare să-ți citească vorbele. Abia aștept să-mi scrii cu degetele cu care te-ai șters la cu... posterior înainte.
Eram sigura că te unfli in pene, găină fără. fara cap ce ești
Taci ma ca făceam din astea acu 2 ani când începusem sa joc... fata,băiat,minor, adult, nu conta, dacă imi placea costumul sau ceva ce avea, ii dădeam dulcegării.
Fii fericita ca am revenit la stadiul ala și te numeri printre preferații la cucerit
Eu pe tine, cu vorbele mele mieroase, cu gura mea dulce, cu șarmul meu incomensurabil, cu incomparabila mea frumusețe masculina...
Dragoste.
Nu-mi place sa ma cert cu nimeni si refuz sa aduc satisfactie persoanelor care le place sa se certe.
Oamenii astia ar trebui infometati complet de orice fel de cearta, sa moara de ciuda si de chin ca nu au cu cine sa se certe.
Clar cu tine masi bate la infinti toată viața da știu ca daca miau la ficat iarăși somn cu mine
)))))