Iubesc sa merg prin cimitir noaptea. Glumesc, Mie imi plac produsele naturale cosmetice.
Sunt innebunit dupa trupele astea rock de dupa 90'
( Tool, Disturbed, Korn, Seether )
Probabil dupa numele de pe acest site iti dai seama ca sunt innebunit dupa anime-uri. Le ador
Sunt innebunit dupa mine, sunt asa de scarbit si de dezgustat de mine incat ma gandesc non-stop la asta!
Eu sunt înnebunit după tine
Nu știu cum să-ți zic, dar îți urmăresc răspunsurile și te plac.
Se vede ca esti innebunita dupa Lucifer, ca am vazut ca multe intrebari de ale tale sunt despre acest serial. Sau era alt utilizator care a pus intrebarile alea? Nu mai stiu, sper sa nu te confund.
Am pus doar o întrebare Dar da, e superb serialul. L-ai văzut?
Doar una? Eu am vazut mai multe, probabil au mai fost si alti utilizatori care au pus intrebari despre acel serial. Nu, nu l-am vazut.
Nu prea sunt innebunit dupa seriale, mie imi place sa ma uit la animeuri, nu prea ma uit la seriale.
WOW..Ma lasi masca ..foarte bine ca esti,, innebunit,, dupa mai multe.te pup :*
Sunt nebun de legat dupa produsele Apple. Am detinut toate telefoanele. De la iPhone 2G pana la iPhone 7. Dar saptele l-am returnat fiindca incet ma deranja bazaitul lui. (am exclus varianta Plus fiindca e prea mare pentru mana). In rest iPad, macbook pro 2013, varianta i7 si cam atat.
Fete, muzica, seriale bune ( the orginals the flash, gotham, the vampire diaries, samd ) filme bune ( inclusiv animatii )