Dmonik, zilele astea viziunea cioranista rulz! Iar daca nu e Cioran, sa fie Nietzche! Apoi, suntem o planeta suprapopulata. Mai merge cate un suicid pe ici, pe colo. Insa daca e sa fim sinceri, s-ar putea sinucide niste nesimtiti bogati ce au furat si au ajuns cu burtile de nu isi mai vad O-Ole!
Sunt plina de sentimentalisme zilele astea ![]()
Btw, te iubesc :X
Bună.
O persoană care a avut în trecutul ei cel puţin o tentativă de suicid este înregistrat în bazele psihiatrice (fişă medicală psihiatrică) cât şi instituirea unui tratament de specialitate.
Se vehiculează că această depresie o are de ceva timp însă nu se găsesc probe că urma un tratament sau urma şedinţe psihologice (nici urme de aşa ceva!) şi de aici până la sinuciderea propriu-zisă este o cale care o poate observa persoana de lângă tine fără a avea cunoştinţe medicale.
Eu nu cred că s-a sinucis voluntar aşa cum se vehiculează cu toată necropsia făcută.
Regrete eterne.
Pa, pa.
Nu, nu mi se pare normal! din cauza asta n-am putut sa adorm azi noapte pana la 4!
Ceri prea mult, adica sa nu se vorbeasca atat de mult despre acest lucru.Audientele sunt maxime pe subiecte de acest gen de cand lumea si pamantul.
Stateam si ma gandeam la cumnata mea, care acum 4 luni a luat barbital si a stat 6 zile in coma, iar cand s-a trezit a marturisit ca ii pare rau ca nu a reusit sa se sinucida.La felul cum au inceput unii sa interpreteze gestul M. M. ca fiind unul de curaj, incepe sa-mi fie frica pentru cumnata-mea. Sper ca nu a dat prea mare atentie subiectului.
12faly56 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
RebecaRebela întreabă: