anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E adevărat că bărbații fac cadouri strict doar tipelor de care sunt atrași sexual?

Răspuns Câştigător
| Dismally a răspuns:

Nu, cel putin in cazul meu nu este adevarat. Am facut cadouri si tipelor de care nu eram atras.

| anonim_4396 explică (pentru Dismally):

Sper să ai dreptate!

Totuși, se dă următoarea situație:

Am o prietenă pe care o cunosc de aproximativ 2 ani cu care m-am întâlnit recent în cadrul unui eveniment organizat ( o tabără de vară pentru adulți ), noi două ne-am făcut cadouri reciproc ca să avem o mică amintire una de la cealaltă din aceea tabără. Prietena aceasta are și un frate, cu el am făcut cunoștință pentru prima dată în cadrul taberei. El nu avea niciun cadou pentru mine, din moment ce până atunci nu mă cunoștea deloc, dar, cunoscandu-ma a făcut rost instant de unul. happy
Pentru că eu în cadrul acelei tabere la care am participat ca voluntar doream să-mi fac amici, am oferit și eu mici suveniruri tuturor! Inclusiv lui!
În special căci el îmi făcuse și un cadou, înainte!

Ideea e că, cu amica mea observ că vorbesc mai puțin decât cu noul meu amic! happy Iar acest amic îmi face mult prea multe complimente!
Iar eu chiar vreau DOAR AMICI!

| Dismally a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca iti face multe complimente inseamna ca ceva mai mult acolo, chiar te place happy

Speram să nu fie cazul!

Dar după șirul lungi și continuu de mesaje de pe whattap ( mult mai multe si dese decât cu sora lui happy, care îmi e o amică bună si cu care vorbesc destul de des! happy ) și după multele complimente apărute din senin happy... mă cam îndoiesc că cadoul lui a fost făcut doar cu scopul de a-și face noi amici! happy
Cel mai rău e faptul că, eu atunci când primesc un cadou, simt nevoia de a face și eu unul, deci i-am făcut și eu o mică atenție.
Oare cum o fi interpretat asta?! ( căci eu nici când am primit cadoul, nici când i-am dăruit lui aceea aminyltire nu m-am gândit că el a pus asa mult suflet...

Ce să fac?
Să nu mai răspund mesajelor? Sau să răspund mai rar și mai sec?!
Dar vede căci cu sora lui vorbesc adesea!

Chestia e, că zilele trecute m-a întrebat ce flori îmi plac, și atunci mi-a sărit fisa!

| Dismally a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca vrei sa scapi de el, ai putea sa ii raspunzi mult mai rar si sec, ori sa-i spui cumva ca nu esti interesata.

11 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Perfect adevarat.

| Ambivert a răspuns:

Da,doar nu le oferă celor neatractive, nu au nici un interes.

| anonim_4396 explică (pentru Ambivert):

Și pur și simplu ca amici nu puteți face și voi un cadou?!

Ce gândire mai aveți!

Voi bărbații sunteți de fapt mereu pe interese! happy

| Ambivert a răspuns (pentru anonim_4396):

A ba da, ca amici dacă ne înțelegem bine si m-a ajutat cu ceva și cealaltă persoana cel puțin eu fac cadou și ajut cu ce pot, și ofer și sprijin emoțional, la asa ceva sunt campion, dar din păcate nu pot sa o fac cu mine însumi.

| anonim_4396 explică (pentru Ambivert):

Ești amic doar cu tine? happy

| Ambivert a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce vrei sa insinuezi? laughing Faci cumva niște acuzatii subtile draga crinuta?laughing