| Deita a întrebat:

E adevarat ca oamenii se bucura de nefericirea ta? ti s-a intimplat asa ceva, cind poate un prieten sau un cunoscut s-a simtit multumit ca tu esti in necaz si suferi? eu am patit-o si vreau sa stiu daca mai e cineva pus in asa cauza?

Răspuns Câştigător
April
| April a răspuns:

Nu e bucuria ca tie ti s-a intamplt ceva rau, e usurarea ca nu li s-a intamplat lor.Fiecare om cu minte intelege ca oricui i se poate intampla sa se abata necazul peste el asa incat va fi prudent.Numai un prost poate crede ca el e in afara oricarui pericol.Asa incat nu-ti suspecta prietenii si cunoscutii ca se bucura de necazul tau.Si imi permit sa observ ca, daca ai timpul sa observi ca unii par multumiti ca suferi, inseamna ca insasi suferinta ta nu e chiar asa de profunda, e doar un mic necaz.Cand suferinta e devastatoare si intensa nu mai ai timp sa te uiti in jur. Te absoarbe doar adancul sufletului tau.Asa incat ar trebui sa treci cu usurinta peste zambete :repet, ele sunt de usurare nu de satisfactie.Iti doresc din toata inima sa nu afli niciodata ce inseamna nefericirea care te scufunda in abis de suferinta si te face sa nu mai ai timp de altii.Numai bine.

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Cel mai tare moment e acela in care iti dai seama ca prin nefericirea ta faci pe altul fericit.Am patit-o.Nu a fost tragic deloc, chiar amuzant

| Bacemi a răspuns:

Se intampla. Sunt multi oameni rautaciosi. Eu niciodata nu am sa ma bucur pentru necazul altcuiva. Din contr urez sanatate si fericire tuturor, chiar si persoanelor care imi sunt antipatice. Cam asta e mesajul rautaciosilor pentru noi : http://www.youtube.com/watch?v=0UT2E7o5Gkw

| Vizitiul a răspuns:

Da, asa este, si asta pentru ca asa am fost educati.

| hândel a răspuns:

N-am luat seama la eventualii cretini care s-ar putea bucura de necazul meu. Eu unul nu ma bucur de raul ce i se-ntampla altuia, ci ma simt usurat ca nu mi sa-ntamplat mie, si incearc sa ajut intr-un fel, chiar si cu o vorba buna, desi-s cam schiop in domeniul consolarilor, incerc totusi, sa scap de sentimentul de vina.

| 31957319 a răspuns:

Eu in ultimii doi ani, am patit-o tot mai des.
Caci Dumnezeu ma ajuta, iar daca imi merge rau, eu nu ma lepad de el.
Iar cand ma incearca, imi este greu, iar lumea rade, iar daca nu rade, ajuta mai departe la rau. Sau nu se ofera sa ajute.
Si plangi cu lacrimi, si suspini. Si nu te lasi. Caci trebuie sa lupti.
Si El te vede, si v-a lupta pentru tine. Dar tu nu sti, caci esti usurat de greutate, si iti merge bine.
Nu lua in seama cine te rade, dar ia in seama cine cu tine plange.

| alexxaz a răspuns:

Hmmm da! E foarte deranjant sa vezi ca rade pe sub mustata de necazul tau, si mai vezi ca incearca sa te incurajeze si cand pleaca in alta camera te barfeste. Atunci trebuie sa iei masuri pana nu e prea tarziu!

| SCUFY a răspuns:

Da am patit-o de la un prieten, era ultima persoana de la care ma asteptam, dar din asta am avut ceva de invatat, si anume ca nimic nu trebuie sa te surprinda si trebuie sa fi pregatit pentru orice, macar asa nu m-ai suferi, nu?