| ioanacoruga4567 a întrebat:

E ceva în neregulă dacă am 18 ani și nu am avut niciodată un prieten? Chiar astăzi m-a întrebat până și maică-mea de ce nu îmi fac și eu un gagiu laughing Și părinții nu fac asta de obicei, din contra unii nu sunt de acord sau mai știu eu. Ideea e că mie mi-a mai plăcut de unii băieți, dar nu m-au plăcut ei sau invers laughing Nu mă simt complexată, adică mă accept așa cum sunt. Problema o fi că sunt cu glumele? Sunt o fire comicăroasă, copilăroasă, nu prea sunt eu romantică laughing oare oamenilor nu le place asta la mine? Am o verișoară care sincer nu seamănă deloc cu mine, are 16 ani și de când ne știm vorbea doar cu baieti, se despărțea de unul, se lua cu altul, ii schimba ca pe șosete și mi se pare ciudat. E ceva ciudat cu mine?

5 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Glumele? Nee. Pai daca nu am avea umor... nu am ajunge nicaieri.

Da, nu trebuie sa te gandesti la alte persoane. Tu esti tu, verisoara ta este verisoara ta. Alte persoane sunt... ei bine, alte persoane.

Nu este nimic ciudat la tine, faptul ca la 18 ani nu ai un iubit, nu este nicio problema. Si pe langa asta, nu ar trebui sa iti faci un prieten doar sa fie, zau asa.

Faptul ca vrei (desi nu stiu daca vrei, ma gandesc ca poate asa este) pe cineva, care sa te inteleaga, sa iti ofere incredere si iubirea de care ai nevoie si vrei sa dai direct de acea persoana, iar de aia nu te "arunci" cu oricine (desi nu ii cunosti), iar... nu este un lucru rau.

Ai toata viata inainte, nu trebuie sa te gandesti la asta acum.

Bafta si numai bine! ^_^

| Wr3nch a răspuns:

Nu e nimic ciudat. Viata e lunga, ai destul timp sa te combini si desparti si de aici incolo.

| Nirvanaaa a răspuns:

Când e sa se întâmple se întâmplă. Nu este nimic in neregulă cu tine. Nu e nevoie sa te compari cu verișoara ta pun pariu ca nici ea nu era fericita sa ii schimbe prea mult laughing. In orice caz va veni și momentul când vei găsi pe cineva fără a te stresa mai mult. Va veți nimeri amândoi la locul și timpul potrivit.

| Andrei200202 a răspuns:

Dacă și tu vrei o să vină de la sine

| Anonimm30 a răspuns:

Eu sunt foarte serios ca un batran si nu prea fac glume, poate d-aia nu ma place nicio fata