Paparazzi este termenul la plural (italienescul paparazzo fiind singularul) pentru acei fotografi care pozează neregizat celebrităţi. Unele reviste folosesc acele fotografii pentru a face raiting, pentru a cumpara ziarul, romanului i place scandalul si se bucura daca o vedeta in ipostaze neobisnuite. Faza e ca e riscul de vedeta, ai bani ai faima nu poti sa le ai pe toate, in orice lucru e si un bine si un rau! vrei sa te faci vedeta?
mult succes
Cred ca da, te simti mereu urmarit si simti ca iti invadeaza intimitatea! Intodeauna trebuie sa fii atent la gesturile pe care le faci, unde t duci cu cine vb.Naspa dupa parerea mea!
Este foarte naspaaa
crede-ma ca eu am ajuns nici pana la cosmetica sa nu ma pot duce fara sa ma deghizez fata si cosmetica e la coltul blocului, acum am pus-o p fata aia saraca sa vina cu toate ustensilele si aparatura acasa ca sa nu mai am poze prin ziare cu tenul rosu si bubitele de dupa tratament...Nici macar sa imi iau o paine nu mai pot, ca, na, mai se gaseste unul sa sara de undeva de pe langa bloc sau de la coada de la paine... E ceva teribil, crede-ma fata, nu mai suport sa ma urmareasca nemernicii astia, nu stiu ce sa fac sa scap odata!
Pai imagineazati ca iesi dimineata din casa arati foarte naspa (de abia te-ai trezit) si iti bei cafeaua in soarele frumos sl diminetii, cand deodata un paparazzo te fotografiaza(probabil ca paparzzo ala o asteptat toata noaptea in vreun tufis sa faca o poza ca asta). e chiar foarte rau sa fi urmarit in continuare de paparazzi sa iti fotografieze fiecare miscare.se baga in viata ta personala si inventeaza tot felul de zvonuri despre tine care nu sunt adevarate.deci raspunsul e : da.