Da, oamenii care sufera de depresie.Cum ar fi eu, tu si alti nefericiti!
...ar trebui sa vedem jumatatea plina a paharului, sincer.Incearca sa vezi in tot raul pe care-l simti faramita de bunatate.Crede-ma,te vei simti mai bine!
[gandeste-te ca, altadata s-ar putea sa fie mai rau]
N-are rost sa fim tristi, trebuie sa ne traim viata la maxim, caci doar una o avem si mai devreme sau mai tarziu vom regreta ca nu am fost bucurosi in acele momente, iar timpul n-a tinut cont de supararea si nefericirea noastra. El doar a trecut pe langa noi, zambindu-ne ironic, de parca am fi fost niste statui...
Am si eu momentele mele de tristete
, dar nu sunt trista tot timpul si nici tu nu ar trebui sa fi, gandeste-te ca sunt si altii mai nefericiti decat tine si gaseste un motiv sa zambesti
dar n-am inteles ceva, ai zis : pai daca toti stati in orase?
tu stai la tara cumva
? asta nu e un motiv de a fi trist
Eu nu pot spune ca sunt trista.Insa azi parca am fost drogata toata ziua:am pierdut notiunea timpului; ca niciodata nu mi-a fost foame care goleam tot frigiderul
; am fost ironica si mi-am batut joc de o persoana importanata pentru mine pllus ca a fost si ziua ei, eu am ales sa-i stri tot cheful de viata si nu-mi pasa; am vorbit maxim 5 minute pe ziua de azi-care dadeam din gura toata ziua.
Nu e tristete, e o stare de indiferenta fata de toti si de tot
.
Bafta.
Nu, ca am activitati mai importante decat melodrame de proasta calitate.
bytzy09 întreabă: