| xXJustMeXx a întrebat:

E greu intr-a-V-a?

Răspuns Câştigător
| ☆♥spery♥☆ a răspuns:

Bună! Eu am terminat a cincea, așa că îți pot spune. Nu e greu deloc! La mate: în primul semestru faceți o recapitulare a materiei din clasele primare. Mai încolo veți învăța operații cu ridicarea la putere. Acolo trebuie să înveți bine regulile. Tot ce o să învățați la matematică se va baza pe cunoștințele pe care le-ai dobândit în clasele 1-4. La română o să învățați din nou părțile de propoziție și de vorbire, dar vor fi câteva lucruri noi la aceste lecții. Nu va fi greu, dacă ai baza claselor primare. Vei avea profesori, la fiecare materie altul, materii în plus (1-2 maxim). Nu va fi mare diferență față de clasele 1-4, dacă vei învăța și îți vei organiza timpul corect.
La celelalte materii vei face câteva lucruri noi, dar nu sunt greu de memorat. Vei face biologie, materie foarte interesantă. Vei învăța despre alcătuirea plantelor și celula vegetală a lor. Mie mi-a plăcut mult biologia, dar acum depinde și de tine...
Oricum, baftă în noul an școlar! Pa pa!

5 răspunsuri:
| doar.pt.voi. a răspuns:

Nu e greu.Doar ca ai sa ai profesori noihappy

| DeNyyy a răspuns:

Daca invetzi nimic nu o sa fie greu
succes in clasa a V-a si sa ai note mari :*

| andrei a răspuns:

Foarte laughing)) du-te ma c nu ii greurolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e foarte greu, primul semestru este putin mai greu, cu puteri etc...depinde si de profesor!

| faby10 a răspuns:

Nup.nu e greu deloclaughingo sa fie un pic la inceput pana o sa te obisnuiesti dar dupaie e usor.oh go on nu-ti fa probleme