Mda, putin natural era Brifcorul care avea ca esente ceva de copac care seamana cu portocale, nu era esenta chimica, doar ca avea zahac cantitatea clasica cam 10 g zahar la 100 ml suc, colorant.
Nu se gasea? Cine ti-a zis prostia asta? Se gasea la fiecare colt de strada si nu avea nici cea mai mica legatura cu sucurile naturale! Era apa cu coloranti si mult mult zahar! au fost cele mai nocive sucuri care au iesit vreodata pe piata! Daca erau naturale ai mai gasi si acum...
la asta nu te-ai gandit?
Pai pe net astia la 40 si 60+ cam asa ziceau ca ar fi fost naturale ) Cred ca erau mai nocive si ca Cola sau Pepsi de acum? Ca era dulce ca nu stiu ce pana mea, cred ca comunisti erau unii dintre ei inca.
Natural cel ce il faci tu cu fructe din propria livada, nu cele de cumparat. Merele din pieturi sunt date cu ceva, la mine se zbarcesc sau strica dupa un timp, la ei de ce nu?
Da, cum sa nu! Tot ei l-au votat si pe simion... Trebuie sa te uiti si la cine zice ceea ce zice apoi sa-i cantaresti cuvantul!
Pai in ce ani te-ai nascut? Au fost in anii 80 si ceva, eu nu eram nascut pe atunci.
M-am născut în 1979.
Si nu ai auzit de ele niciodata? Ca de vazut sigur nu ai avut cum sa vezi.
Era plin de Cico. De Brifcor nu am auzit, da asta nu inseamna ca nu era. La orice alimentara, nu numai cofetarii.
Nu, nu erau naturale.
anonim_4396 întreabă: