| UnchiulRamiz a întrebat:

Erau Cico si Brifcor sucuri naturale? Pe net am gasit, ca se beau in momente speciale doar, fiindca nu le gaseai. Altii spun ca gaseai destule.

11 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Mda, putin natural era Brifcorul care avea ca esente ceva de copac care seamana cu portocale, nu era esenta chimica, doar ca avea zahac cantitatea clasica cam 10 g zahar la 100 ml suc, colorant.

| lpavel a răspuns:

Nu se gasea? Cine ti-a zis prostia asta? Se gasea la fiecare colt de strada si nu avea nici cea mai mica legatura cu sucurile naturale! Era apa cu coloranti si mult mult zahar! laughing au fost cele mai nocive sucuri care au iesit vreodata pe piata! Daca erau naturale ai mai gasi si acum... laughing la asta nu te-ai gandit?

| UnchiulRamiz explică (pentru lpavel):

Pai pe net astia la 40 si 60+ cam asa ziceau ca ar fi fost naturale laughing) Cred ca erau mai nocive si ca Cola sau Pepsi de acum? Ca era dulce ca nu stiu ce pana mea, cred ca comunisti erau unii dintre ei inca.

| UnchiulRamiz explică (pentru lpavel):

Natural cel ce il faci tu cu fructe din propria livada, nu cele de cumparat. Merele din pieturi sunt date cu ceva, la mine se zbarcesc sau strica dupa un timp, la ei de ce nu?

| lpavel a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Da, cum sa nu! Tot ei l-au votat si pe simion... laughing Trebuie sa te uiti si la cine zice ceea ce zice apoi sa-i cantaresti cuvantul! laughing

| Mosotti a răspuns (pentru lpavel):

De prin 88 in colo vedeai mai rar Brifcor la cofetarii, dar lamaita, cico, zmeurata, quiky cola erau mereu.
Zahar nu aveau mai mult decat cele de acum, e o cantitate standard de zahar la sucuri, altfel nu mai e bun, cam 10 g per 100 g suc.

| Cipi1212 a răspuns:

Nu cunosc aceste sucuri!

| UnchiulRamiz explică (pentru Cipi1212):

Pai in ce ani te-ai nascut? Au fost in anii 80 si ceva, eu nu eram nascut pe atunci.

| Cipi1212 a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

M-am născut în 1979.

| UnchiulRamiz explică (pentru Cipi1212):

Si nu ai auzit de ele niciodata? Ca de vazut sigur nu ai avut cum sa vezi.

| gllopel a răspuns:

Era plin de Cico. De Brifcor nu am auzit, da asta nu inseamna ca nu era. La orice alimentara, nu numai cofetarii.
Nu, nu erau naturale.