anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este cumva prietenul meu gay?
Chiar daca nu e un topic potrivit,tot ramane intrebarea aceasta. Buna, eu ma numesc Andrei, am 12 ani,sunt in clasa a VI-a si am un BFF *nu o dau nume, si este baiat, de aceeasi varsta*.De cand ne-am cunoscut (din cls a V-a) am observat niste chestii ciudate la el.Intr-o zi,cand eram cu el in parc si eram singuri acolo, ne-am asezat pe o banca, mai vorbeam diferite chestii.La un moment dat observ ca el mi-a mangaiat mana timp de 2 minute si dupa isi pune capul lui pe umarul meu.De aici mi-a dat o presimtire - este gay cu mine sau nu? Sau alta situatie - mereu cand sunt cu el prin preajma face glume cu gay.Am nevoie de sfaturi daca se poate, si am uitat sa mentionez ca daca e gay sau nu, nu ma deranjeaza dar as vrea sa stiu daca chiar e sau nu.Multumesc pentru timpul acordat.

6 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Zici că nu te-ar deranja dacă ar fi gay. Ce ar trebui să înţelegem de aici?

| Tuputamadre a răspuns (pentru sabin89):

Ca vrea sa suga

| SG1995 a răspuns:

Ce înseamnă gay pentru tine drăguțo? Gay e un atunci când placi pe cineva de același gen. Adică dacă un băiat place alt băiat e gay, dacă place o fată e normal. Din acțiunile lui nu pare a fi gay, ci contra, pare că îi ești simpatică.

| great1white a răspuns (pentru SG1995):

Eu doar am intrebat...Nu am zis ca e.Si eu sunt baiat.

| great1white a răspuns (pentru SG1995):

Si daca tot intrebi...Gay inseamna sa placi o persoana de acelasi sex, si sa o saruti.

| Ceoameniprosti a răspuns:

Du l la vetetinar si castreaza l