| Pinka18 a întrebat:

Este normal ca la 23 de ani sa am amintiri din prima zi de viata... nu stiu cat la % este realiatate dar imi dau seama ca amintirea este prea reala si nu stiu de ce am in minte clipa in care m-am trezit am deschis ochii si am simtit cum m-a strans mama in brate am facut recent niste teste si am un IQ de 140... poate sa fie realitate ce imi amintesc sau este doar o eroare? Multumesc

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Singurul mod in care poti sa verifici este sa iti mai amintesti niste detalii si sa le confirmi cu mama.

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Ce are in comun inteligenta cu visele tale, se stie ca primele amintiri din copilarie le ai incepand cu varsta de 3-4 ani.

| PedoBarbie a răspuns:

Minți.

| HikariAi a răspuns:

In primul rand IQ-ul tau nu cred ca ar putea sa aiba legatura cu asta insa felicitari totusi pentru IQ-ul tau. Nu stiu daca stii, insa unele persoane isi pot aminti orice moment din viata, adica daca il intrebi: ce ai facut in data de 25 februarie anul 2005 el stie asta, normal, sunt foarte foarte rare asemenea cazuri, insa ele exista. Faptul ca tu iti amintesti prima ta zi e ca ai deblocat in creierul tau ceva ce altii nu au, pentru ca in mod normal pana la varsta de 3-4 ani toti oamenii uita ce au facut. Oricum, nu e ceva grav, ci e ceva cu care sa te mandresti, insa din pacate nu oricine poate sa inteleaga faptul ca creierul uman e cel mai complex.