Nu stiu despre ce anume este vorba, dar eu zic sa iti vezi de treaba, nu te mai agita, o sa faci riduri, sau cine stie poate si altele mai naspa.
Eu cand am avut de luat bani de la un patron din asta mai sanky, i-am dat mesaj "sa il intreb" frumos, iar el m-a sunat si mi-a spus exact cat trebuie sa-mi dea, i-am mai dat apoi un al doilea mesaj de reamintire, si m-a scos la o cafea, unde m-a si platit.
Aveam pregatite hartiile sa-l reclam, daca facea nasoale. Dar el cred ca stia ca sunt pregatit sa-l ard, ca a fost foarte amabil.
Poti proceda si tu la fel, intreaba initial daca ai de luat bani, iar daca spune ca nu, sau spune o suma sub asteptarile tale, trimite-i calculele tale. Vezi cum decurge discutia.
Poti sa il reclami si fara sa-l ameninti cu asta, important este insa sa il intrebi inainte daca intentioneaza sa te plateasca.
în fața știți voi cui. Citește în Biblie ce a pățit Moshe când a vrut să vadă fața știm noi cui. I-a arătat curul. Nu zic să te iubești pe tine însuți, că ți-aș cere prea mult. Dar măcar să te respecți tu pe tine însuți, cum ar fi să fie?
Pai matusa-ta cred ca a calculat gresit. Zi-i sa calculeze din nou, sumele BRUTE. Pentru ca tie o sa iti achite sumele astea LA NEGRU. Deci +45% peste ce a calculat matusa...