anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu am ajuns la concluzia ca internetul este un sistem de indobitocire in masa. De exemplu, daca eu dau un mass cum ca : Dati acest mass mai departe daca nu veti muri sau nu stiu ce draci uscati se mai intampla. Sau cum se vaita copiii acum ca le ingheata anul scolar. Zice unul ceva si toti incep ca creada, neintreband in stanga si indreapta. Voi ce parere aveti? Am dreptate sau nu? Sau cum circulau niste massuri ca se inchide yahoo si bla bla bla. Oare cat de creduli pot fi unii? Se inspaimanta si dau repede mai departe. Pentru ca de obicei primesti. Dar nu te obliga nimeni.

Răspuns Câştigător
| Blue_2910 a răspuns:

Din exemplul tau cu mass-urile s-ar putea spune ca internetul este o modalitate de afisare a gradului de cultura si educatie al fiecaruia. Dar eu consider ca poate avea mai multe scopuri. Intr-adevar poate face parte si dintr-un sistem de indobitocire, cum ai spus si tu, dar si dintr-unul care sa ridice nivelul de cultura al utilizatorului. Depinde de fiecare persoana carui tip de informatii prefera sa acorde importanta si de aplicatiile pe care le foloseste. Partea trista este ca internetul poate fi destul de parsiv in sensul ca se foloseste de slabiciunile noastre pentru a ne determina sa pierdem cat mai mult timp in fata calculatorului si sa uitam ca trebuie sa ne traim viata si altfel. O alta parte trista este ca treptat, fara sa ne dam seama, va ajunge sa ne controleze viata la un nivel mult mai inalt, pe care multi nici nu-l banuim, iar cand vom constientiza asta o sa fie prea tarziu sa schimbam ceva...

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai dreptate.Este la moda netul si marea majoritate pune botul la orice apare pe site-uri.

regis
| regis a răspuns:

Cei despre care vorbesti sunt deja dobitoci, nu internetul ii indobitoceste.

| LoveMusic a răspuns:

Păi chiar nu îmi pasă de aceste "massuri". Eu pur şi simplu dau "X" şi nu le citesc. Pur şi simplu nu mă interesează. La câte massuri NU am trimis ar fi trebuit să:
-Îmi moară de 525621 de ori mama.
-Să fiu călcată de maşină de 6654432 ori.
-Să am ghinion de 66666 de ori.
-Să nu fiu iubită de 65694141 ori.
-Şi de 1000000000000000000000000000000 de ori să se repete toate astea.

Ehh. ce să-ţi povestesc oh go on

| anuska a răspuns:

Nu inteleg care e intrebarea aici

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Unii nici nu citesc mass-ul si il trimit. laughing