| cosima11 a întrebat:

Eu am observat ceva "foarte interesant" dar pana acum nu m`am gandit sa impartasesc cu voi.Sunt convinsa ca si voi ati observat asta insa nu ati dat importanta. Cel mai folosit cuvant de pe acest site este "fundita". Si acum chestia foarte interesanta e faptul ca, atunci cand ai un raspuns castigator, nu primesti FUNDITA, ci un fel de medalion cu panglica. Deci, nu ar trebui sa-i schimbam numele? laughing

4 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

Asa ma gandeam si eu laughing
cand eram noua pe site nu stiam ce-i aia fundita si de ce i se spune fundita cand eu o vedeam ca pe o medalie happy
nu cred ca ar trebui sa-i schimba numele happy mi se pare mai frumos fundita, decat medalie happy

| micurutza2005 a răspuns:

Da asa e si nu inteleg ce castiga daca alearga atata dupa asa zisele"fundite" important e sa ajutam oamenii nu sa fim "materialisti de fundite"daca o faci cu drag nu astepti rasplata sau chiar si acea fundita, nu are valoare fata de satisfactia ca ai reusit sa ajuti pe cineva. parerea mea happy

| Riyukii a răspuns:

Da, ar trebui schimbat numelelaughing.
Insa n-ai observat ca nu conteaza numele de "fundita", ci prostia noastra, caci, dupa ce ca vezi la coltul strazii numai cersetori, te trezesti ca mai "cersim" si pe site-uri.
Doamne, unde poate ajunge prostimea romanilor.
Plus ca, unii sunt prea chiori sa vada ca este un fel de. medalie cu panglica. Pe acestia ii intereseaza doar ce scrie langa "fundita", pentru a putea si ei, dupa aceea, sa puna un raspuns asemanator, la o intrebare asemanatoare, sa ia si ei o fundita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba da scumpo ai dreptate da nu vrei sa intri pe idu kyko16_2005 sa vb si noi pic? nai ce pierde