| SuckDreamLoveH a întrebat:

Eu cred ca intr-o relatie e importanta si situatia financiara, nu inteleg de ce unele fete spun ca asta nu e important, ca de fapt doar iubirea dintre ei conteaza, nici ele nu cred ceea ce spun. E ceva normal sa te intereseze si situatia materiala, pana la urma traim in aceasta lume unde banii inseamna putere, eu nu zic ca doar asta conteaza, unele chiar exagereaza, umbla exact doar dupa bani, e important sa fie de toate. Daca o fata sta cu un baiat care e bogat asta nu inseamna ca sta cu el doar pentru bani. E ceva normal sa te gandesti la viitor, sa-ti faci viata cat mai usoara. Aici nu vorbesc de baietii aia rasfatati de bani gata care nu stiu ce inseamna viata ci de aia care au inceput cu putin si s-au ridicat.

Acum revin cu o intrebare:
-De ce nu recunoasteti ca si partea financiara conteaza? Va e rusine?

34 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SuckDreamLoveH):

Se mint ca par "inocente" poate, cine stie. oricine stie ca pentru o fata, un baiat trebuie sa aiba o situatie financiara buna, pe cand la un baiat nu prea da 2 bani pe salariul ei sau mai stiu eu. nu am intrebat in 21 de ani cat ia o fata asa ca... poate altii sunt altfel, cine stie

| Scintilla a răspuns (pentru anonim_4396):

Aici nu vorbesesc despre fetele ca isi doresc numai BANI, aici vorbesc despre o fata cu suflet bun, educata care isi doreste o relatie/casnicie bazata pe sentimente.

| KamaSutra a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

Tulai Doamnii, ai intrat in niamu moldovenilor?