| Misha_1025 a întrebat:

Eu nu alerg dupa fundite, mi-am facut cont doar ca sa ajut (cit si ce stiu) pe cei care au nevoie dar totusi car-i treaba cu "fundita", de ce-i asa importanta?

Răspuns Câştigător
| Vizitiul a răspuns:

Depinde de mentalitatea persoanelor de pe site, nu toti alearga dupa "funde". In general, plozii sub 16 ani, la fiecare raspuns dat afiseaza un mesaj gen: "vreau funda, pls, pls, pls." Pur si simplu ramai fara replica. Prin intermediul unei fundite, persoana care adreseaza intrebarea, raplateste raspunsul considerat de ea ca fiind un "raspuns castigator". Daca s-ar scoate fundele, o parte simandicoasa de useri s-ar retrage si nu am mai avea parte de intrebari gen: "ce faceti azi?", "ce zodie sunteti?", "vreau sa ma sinucid, ceva idei?", "daca am facut sex anala si iubitul a ejaculat in mine, pot ramane gravida?"
Bine, un numar mare de useri avantajeaza site-ul, se pune accent pe cantitate, prea putin pe calitate.

3 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Fundita este asemanatoare cu nota 10 pe care o primesti la scoala pentru cel mai bun raspuns, pentru cel care intreaba! Este o recompensa morala. Cu cat ai mai multe fundite, cu atat se presupune ca esti mai bun si mai folositor celor care intreaba! Si te ajuta sa cresti in clasamentul celor 57. 737 de useri de pe acest site.

| User a răspuns:

Poate le place portocaliu' thinking Dac'ar fi maro nu cre'ca ar alerga tăţi pruncii dupa ealaughing

| Bishop a răspuns:

Pai asta e, ca e doar de decor, nu te ajuta la nimic, dar userii "mici" ca nu stiu cum sa le spun, alearga dupa fundite, deoarece ei cred ca daca au mai multe sunt mai destepti, ca ii apreciaza ceilalti useri "ia uite cante fundite are asta". Si nici macar nu se numesc "fundite", se numesc raspunsuri castigatoare, decat arata ca o fundita.
Penibil.