| georgiana a întrebat:

Fetelor voi ce faceti cand cel de langa voi vorbeste mai putin, cum ii `invitati` la discutie? stiti sa-i ascultati?

Răspuns Câştigător
| albastrel a răspuns:

Deschid cat mai multe subiecte de discutie daca se lipeste de vre'unu si vb incontinuu ii spun si eu mereu... '' sunt o buna ascultatoare''... '' sunt o buna ascultatoare''. '' sunt o buna ascultatoare''. dar nu am nervii de otelhee hee, mai taci sa vorbesc si eu big grin

4 răspunsuri:
| Butsilee a răspuns:

Cand nu prea vorbeste nu prea am inatlnim perosane din astea laughing daca as inalnii i-as zice"hai zi si tu ceva, numai eu vorbesc aici intruna ma simt prost))) chestii din astea si in felulasta o sa=ti aduca si el complimente la adresa tawinking daca se simte evident daca nu straight face asta e straight face dn cate inteleg e timidthinking sau nu ca nu prea inteleg e f important si acest detaliu poti sa-mi spui te rog...sau nu vorbeste cand mai e lume pe langa el thinking

| adelutza_9680 a răspuns:

Incerc sa gasesc un subiect interesant si astfel el v-a uita de ''timiditate''. Nu mi s-a intamplat ca cel de langa mine sa vorbeasca putin.Noi vorbim deschis despre orice.Incearca sa ii arati ca poate vorbii cu tine si ca ii esti alaturi.Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti pot spune cum se poarta cu mine ca nu prea vorbesc mult.Ma intreaba ceva, eu tacere, ma mai intreaba, iarasi liniste ca intr-un final sa spuna;-Tot asa ziceam si eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Voi nu vorbiti fiindca nu santeti sinceri si vreti sa pareti altfel decat santeti.cand veti dori amandoi sa fiti cunoscuti asa cum santeti de fapt, veti avea o relatie sincera si de durata.fiindca atunci nu va indragostiti de un vis ci de o persoana reala.va e frica sa nu spuneti o prostie sau sa nu creda .ca...fiti voi insiva.atat.e simplu.

Întrebări similare