Deschid cat mai multe subiecte de discutie daca se lipeste de vre'unu si vb incontinuu ii spun si eu mereu... '' sunt o buna ascultatoare''... '' sunt o buna ascultatoare''. '' sunt o buna ascultatoare''. dar nu am nervii de otel
, mai taci sa vorbesc si eu
Cand nu prea vorbeste nu prea am inatlnim perosane din astea
daca as inalnii i-as zice"hai zi si tu ceva, numai eu vorbesc aici intruna ma simt prost))) chestii din astea si in felulasta o sa=ti aduca si el complimente la adresa ta
daca se simte evident daca nu
asta e
dn cate inteleg e timid
sau nu ca nu prea inteleg e f important si acest detaliu poti sa-mi spui te rog...sau nu vorbeste cand mai e lume pe langa el
Incerc sa gasesc un subiect interesant si astfel el v-a uita de ''timiditate''. Nu mi s-a intamplat ca cel de langa mine sa vorbeasca putin.Noi vorbim deschis despre orice.Incearca sa ii arati ca poate vorbii cu tine si ca ii esti alaturi.Succes!
Voi nu vorbiti fiindca nu santeti sinceri si vreti sa pareti altfel decat santeti.cand veti dori amandoi sa fiti cunoscuti asa cum santeti de fapt, veti avea o relatie sincera si de durata.fiindca atunci nu va indragostiti de un vis ci de o persoana reala.va e frica sa nu spuneti o prostie sau sa nu creda .ca...fiti voi insiva.atat.e simplu.
dragutza întreabă: