...Mai spunea cineva, cred ca o doare sufletu pe maica-sa sa vada la ce 'fiinta' a dat viata.
De ce faceti rating la asa ceva? Scandalurile traiesc din noi. De unde stiu eu ca Zavoranu n-are un mic procent din banii pe care Diaconescu ii scoate din emisiune pentru. a face scandal si show-ul asta grotesc?
Cat despre mama, daca ajungi sa ai o astfel de fiica, oglindeste mult si asupra fiintei sale.
Ce vocabular pe aceasta domnisoara Pacat ca vocabularul nu este la fel de frumos pe cat ea
Hmmm...nu stiu daca avea dreptate sau nu dar era mai bine sa nu se inerveze asa.Nu de alta dar face riduri si nu e bine
Denaturata e putin spus. Nu are nimic in comun cu feminitatea si cu bunul simt. O cata de 2 bani. Unde este oare CNA-ul? Oare mai supravietuieste mult aceasta pseudoteleviziune?
Si apoi Dan Diaconescu a sarit peste masa, i-a pus mana la gura Oanei Zavoranu si a intrerupt emisiunea imediat, difuzand spoturi publicitare
Bine zis!
dar mai e o zicala: pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti
@Gabyseistu95: nu e de ras ce se intampla intre o mama si o fiica.
Doamne Fereste!
xoxoo, mary
Super amuzant si are dreptate Oana trebuia sa ii aduca ceva daaca s-a dus cu durerea in suflet.Tre sa intelegem ca nu mai are 12 ani.
liapaula întreabă: