| BUBULINA a întrebat:

Frumos =Oana Zavoranu isi injura mama in direct
educatia ei, cum ti-l cresti asa il ai
http://www.youtube.com/watch?v=MVfFq09O62g&feature=relat ed

Răspuns Câştigător
cami
| cami a răspuns:

...Mai spunea cineva, cred ca o doare sufletu pe maica-sa sa vada la ce 'fiinta' a dat viata.

12 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

De ce faceti rating la asa ceva? Scandalurile traiesc din noi. De unde stiu eu ca Zavoranu n-are un mic procent din banii pe care Diaconescu ii scoate din emisiune pentru. a face scandal si show-ul asta grotesc?
Cat despre mama, daca ajungi sa ai o astfel de fiica, oglindeste mult si asupra fiintei sale.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Ce vocabular pe aceasta domnisoara laughingPacat ca vocabularul nu este la fel de frumos pe cat ea happyHmmm...nu stiu daca avea dreptate sau nu dar era mai bine sa nu se inerveze asa.Nu de alta dar face riduri si nu e binerolling on the floor

leonardk
| leonardk a răspuns:

Denaturata e putin spus. Nu are nimic in comun cu feminitatea si cu bunul simt. O cata de 2 bani. Unde este oare CNA-ul? Oare mai supravietuieste mult aceasta pseudoteleviziune?

| Gabystelistu95 a răspuns:

Si apoi Dan Diaconescu a sarit peste masa, i-a pus mana la gura Oanei Zavoranu si a intrerupt emisiunea imediat, difuzand spoturi publicitare laughingrolling on the floor

| CrucifiedCountess a răspuns:

"esti sufletul meu.
esti aerul meu...
esti...pe care-l respir." laughing

| maryana5 a răspuns:

Bine zis!
dar mai e o zicala: pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti
@Gabyseistu95: nu e de ras ce se intampla intre o mama si o fiica.
Doamne Fereste!
xoxoo, mary peace sign

| MeimeiPinguinu a răspuns:

rolling on the floormno cine stie ce a facut si masa, ma duc sa vad filmuletzu puplaughing happy

| fsaflksam a răspuns:

Hahahahaha rolling on the floor

Ce sărise Diaconescu: "Băo, haleo, haleo, opriţi, opriţi..." rolling on the floor

| victoria_8973 a răspuns:

laughing laughing trebuiau sa puna publicitate imediat laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti profita de pe urma ei facand audienta, insa nimeni nu ii spune cat de penibila este.inainte aveam mai indoieli in privinta folosirii prezervativului insa dupa ce o vezi pe asta..., rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa mama, asa fiicaoh go on

| adevarulpur a răspuns:

Super amuzant si are dreptate Oana trebuia sa ii aduca ceva daaca s-a dus cu durerea in suflet.Tre sa intelegem ca nu mai are 12 ani.