| alinutza4a a întrebat:

Funda! am auzit recent un ringtone pentru mesaje. era un fel de cioc-cioc. o bataie gen cand bati la usa. o are cineva? de unde mi-o pot lua? mersi telefonul respectiv era LG deci se poate sa fie din el.

92 răspunsuri:
| xBlackPearlX a răspuns:

Dami funda sh tio dau eu

| cryssbby a răspuns:

Draga Alina, stiu despre ce ringtone vorbesti il am eu in telefon da-mi nr tau de telefon in mesaj privat si til trimit prin bluethoot! fundita plsss!

| moldovianu a răspuns:

"""Draga Alina, stiu despre ce ringtone vorbesti il am eu in telefon da-mi nr tau de telefon in mesaj privat si til trimit prin bluethoot! fundita plsss! """
O intrebare pentru Cati kilometri duce bluetooth-ul tau?
Cel mai simplu e asa, daca are careva ringtone-ul respectiv, il copie cu program pentru asa ceva din telefon si o upload-eaza undeva sa o ei si tu, daca ai stii cum se numente acel ringtone cred ca te-as pute ajuta.

| Bernoullie a răspuns:

Nu stiu sad Plz funda nam decat 8 si m-am chinuit cu 80 de raspunsuri si na vrut nimenea aproape sa imi dea funditza crying(( Te rog eu mult fa o fapta buna,mai ales ca vine acum Craciunul !

| Dya_2611 a răspuns:

Dragutza o poti lua de pe zagazaga.ro acolo gasesti o multime

| BogdanaV a răspuns:

Dacă suna aşa http://soundbible.com/1196-Knocking-On-Door.html îl poţi descărca de aici şi apoi trimite prin cablu sau bluetooth în telefon şi folosi ca ring tone.

| Shane_1763 a răspuns:

Este un sunet incorporat in telefonul Nokia 2630. Am incercat sa il transfer pe alt telefon si nu merge. E protejat de sistemul telefonului.
Am gasit totusi un site pe care s-ar putea sa il gasesti, ori asta ori altul mai dragut, il descarci pe calculatorul tau si il transferi pe telefon daca poti.
http://www.zedge.net/ringtones/1469/nokia-2630-ringtones/20-6-1/

Am gasit si ce cautai tu :D
http://www.zedge.net/......-ringtone/

Răspuns utilizator avertizat
| andrei213 a răspuns:

Eu stiu una foarte tare suna cam asa:"cine bata seara la fereastra mea? poc-poc jandarmeria laughing"

| BossMan a răspuns:

Http://tonurideapel.net/- cel mai bun site e si fazele cu nu stiu din in puii mei. belea cel mai bun site. fundita?

| Georgelxxel a răspuns:

Http://jump.fm/IXUWC sunt multe cu nok nok. uitate la asta, poate iti place :))

| onusha a răspuns:

Cauta rington-uri pentru mesaje pe internet si iti vor aparea mai multe succes la cautatbatting eyelashes

| Pisica_6524 a răspuns:

Http://www.soneriipolifonice.ro/cauta_sunete_pt_mesaje
Cauta aici daca gasesti. eu de aici descarc si apoi le pun pe telefon.
Daca nu gasesti aici atunci scrie pe google: sonerii pentru mesaje.
Sper sa gasesti ceea ce cauti:*
mult succes in continuare.
Fundaaa?

| YESname a răspuns:

Acum 15 ani sa inventat un site numit google

acolo afli mai multe

bafta

| XxDenyzaxX a răspuns:

Pai de la casa de unde esti abonat sau de pe net tio dai jos daca ai cablu de date numai atunci poti sa ti-o dai jos intelegi?

| puncte a răspuns:

Depinde de usa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sal da din tel e d daca iti iei altul va merge! asta e raspunsul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauti si tu acu in caru cu fan. Cate ring-ton-uri nu or fi cu "cioc-cioc"...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Am eu un program cu sunete de mesaje sau orice contacteaza-ma la idul ionela_frumusik8999