| alinutza4a a întrebat:

Funda! am auzit recent un ringtone pentru mesaje. era un fel de cioc-cioc. o bataie gen cand bati la usa. o are cineva? de unde mi-o pot lua? mersi telefonul respectiv era LG deci se poate sa fie din el.

92 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu o am pe telefon si am cautat pe net dar eu am scris (sunete pentru telefon in limba romana cand bate cineva la usa)eu asa l-am gasitwinking. Sper sa iti fie de folos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca faci u un cioc -cioc mie eu iti dau melhappylaughing)laughingce spart esti...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www.cucurigu.ro

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca exista asa ceva... dar intra pe www.zedge.net alege modelul telefonului tau si cauta melodia...

b
a
f
t
a
:)

| Maiiiiia a răspuns:

Pai asta o poti cauta pe net si scrii si u ringtone la telefonul...de exsadLG Nokia Samsung Soni Ericson)

| LoveYouR a răspuns:

Zedge.netwinking

| LoveYouR a răspuns:

Http://www.zedge.net/......ok%20knok/ sper ca te'am ajutat:P

| 2122009 a răspuns:

Incearca pe www.zedge.com acolo gasesti tot ce vrei;))

| MIM a răspuns:

Inteaba'ti prietenii poate o are cineva pe telefon sa ti'o trimitatongue

Răspuns utilizator avertizat
| kryssumik a răspuns:

Pe site-uri ringtone, depinde poate si de pe abonament poti sa o comanzi de ex ca la publicitatile acele cu tonuri de apel sa poti suna la un nr si sa le primesti

| JohnnyClau a răspuns:

Www.fisierulmeu.ro sau soundringtone LG

| pissy_3104 a răspuns:

Toate telefoanele au astfel de ringtonuri laughing)rolling on the floor))

| Flore555 a răspuns:

Eu stiam ca este la Sony Ericsson, eu am o astfel de melodie si nu stiam ca e de la LG, parca tio dadea din telefon...

| applemobile a răspuns:

Incearca pe www.zedge.net

| MissAndreea a răspuns:

Faci in felul urmator:cauti in telefon pana gasesti undeva sunete.Trebuie sa fie la setari cred si apoi dai setari sunete...cred,dar o sa gasesti tu! bun si acolo intri pe sunet mesage sau ton mesage(nu stiuca la mine asa e) si le incerci pe toate pana gasesti respectiva

Sper ca te-am ajutat!

| fester a răspuns:

Intra pe www.zedge.com, fa-ti cont, e gratuit, si acolo gasesti o multime de ring tonuri, poate il gasesti si pe ala care il vrei tu.

| kisstherain a răspuns:

Eu il am pe tel. dar cand l-am cautat pe net am scris pe google(sunete pentru tel in limba romana cand bate cineva la usa)asa l-am gasit eu. Sper sa iti fie de folos

| MarianLL a răspuns:

Spike Iti pare rauhee hee

| mariuslila a răspuns:

Sã vãd la mine la servici, problema este cum îl trimit?
Te informez în cursul sãptãmînii

| Betycutza a răspuns:

Poiiii...il poti lua de pe youtube

| aLiXuTzuu a răspuns:

Nu iti trebuie cine stie ce. Pur si simplu cauti pe google ringtonurihappy