| LisaJulie a întrebat:

Grok este mai bun decât Chatgpt sau Gemini?

17 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Grok e o jucarie compartiv cu cele doua.
Gemini 3 aparent bate orice AI momentant

| J0B0MAT a răspuns:

Cineva atât de bine informat despre politicieni și care este "foarte pro-ue" ca tine nu știe nici măcar despre problemele repetate ale Grok-ului lui Musk care e mai mult o unealtă de propagandă și dezinformare?

| LisaJulie explică (pentru J0B0MAT):

Eu nu am intrat pe Grok! De asta întreb! Dar nu pe tine, evident, pentru ca nu înțelegi ce citești! Hai, nu îmi dai încă un mesaj ca sunt rusofila la răspunsul de la întrebarea lui Gamingsoloinretea? Ca bănuiesc ca după mintea ta in colturi eu prin răspunsul ala îi intărât pe fanii lui Trump de pe forum și implicit pe votantii lui guru!

| J0B0MAT a răspuns (pentru LisaJulie):

Nu știai nici că e deținut de Musk care îl scuza pe Hitler și făcea semne naziste? L-au reprogramat de multe ori pe grok pentru propaganda pro-nazista, idei rasiste și alte dezinformări pe care le făcea.

Din nou îți spun! Poate mai citești odată ce am scris! Eu nu am folosit Grok deloc!

Cine a zis că ai folosit? Tu nu înțelegi niciodată nici ceea ce spui tu.
Nici eu nu am folosit, mai ales după ce am văzut și auzit despre toate astea. Dar e foarte curios să întrebi dacă e Grok mai bun decât toate celelalte când spui că nu l-ai folosit niciodată și probabil nu te-ai informat nici măcar despre deținătorul lui, că altfel îți ridica puține semne de întrebare.
Maga, Rușii și Suveraniștii laudă Grok că e mult mai friendly și mai pro-fascism. Întrebarea ta din nou te apropie de pro ruși, căci dacă voiai să întrebi care ar fi cel mai bun Ai, puteai să întrebi care e mai bun din cele 3.happy

E clar ca ori nu ai deloc materie cenușie ca căpșorul acela, ori îți place să te cerți cu mine! Vreau sa cred ca este a doua varianta deși ma cam îndoiesc! Asa ca nu are rost sa continuam discuția! De unde sa știu eu cum e Grok dacă nu l-am folosit! Dar în fine, îmi mențin părerea! Ori ai lipsa de materie cenușie, fără supărare dar mi-ai confirmat, ori îți place doar sa te cerți pe tema asta doar cu mine! Posibil sa fie prima deși știu ca o sa negi!

De unde am putut să știu și eu, citești, vezi la alții, pe net sunt o grămadă de postări pe tema asta dacă te interesa Grok așa mult.Pe mine nici nu mă interesa, dar tot am aflat despre astea fără să vreau.

Eu iti zic sa îți faci și tu o ocupație! Ți-a cerut cineva părerea? Eu ți-am spus ca nu vreau îmi mai răspunzi la întrebări!

Pentru asta poți să îmi dai block, dar altfel nu poți să mă obligi unde să răspund sau nu.
În plus, ți-am răspuns corect la întrebare, poți căuta să vezi că Grok e mult mai prost decât celelalte.Cu plăcere.

Și apoi te plângi ca de ce-ți dat block! Eu cred ca te deranjează mai mult sa nu te bage userii în seama decât dacă sunt unii rusofili sau nu! Acel buton numit ignor!

Nu mă plâng că îmi dă cineva block, mi se pare chiar amuzant cum se supără unii când le spui adevărul cu argumente.laughing
Dacă vrei, poți să îmi dai iar ignor și îți promit că de data asta nu îți mai accept cererea de stop ignor ca să vezi că nu mă deranjează.

Care argumente? Ca pana acum nu ai niciun argument sa iti sustii afirmatiile absurde! Inca odata mi-ai dovedit ca ori ai lipsa mare de materie cenusie ca sa nu te jignesc, desi e cam greu, ori pur si simplu doar iti place sa te certi cu mine si aproape toti userii care te baga in seama

| angel6lust a răspuns:

Nu.

| RobocopBuisness a răspuns:

Nu. Am folosit și Grok și Chatgpt și Gemini și altele. Chatgpt e cel mai bun

| LisaJulie explică (pentru RobocopBuisness):

Gemini cum este?

| RobocopBuisness a răspuns (pentru LisaJulie):

I-am dat mai demult sa zica stirile de azi si nu stia. Acum i-am dat din nou si stie. L-au perfectionat!