| KubetiiOO a întrebat:

Hei! Am nevoie de ajutorul vostru.Cum pot uita de o chestie horror care m-a speriat tare.Stiu ca nu trebuie sa ma mai gandesc dar nu pot.Imi este frica seara de nu mai pot.Va rog frumos ajutati-ma.Eu sunt foarte sensibila si nu stiu de ce trebuia sa ma uit.Va rog fara comentarii rautacioase.Va multumesc:*!

Răspuns Câştigător
| CastraveteMurat a răspuns:

Și eu pățesc la fel dar nu mă las de filmele horror.
Când stai în pat îți apar imaginile alea în față și e oribil! Însă eu încerc să le "acoper" cu imagini frumoase din viața mea... Adică, mă gândesc cum ar fi dacă o să am casa mea și un copilaș frumos, cum ar fi să mă pot "revanșa" pe cei care mi-au făcut rău. Încearcă cu chestiile astea.
Poți dormii cu o veioză aprinsă, atunci riscul să te gândești la chestia aia e mai scăzut. (cel puțin, pentru mine) Sau poți pune televizorul să se stingă singur și îl lași pe utv, de exemplu, ca să fie lumină și un sunet în cameră până adormi sau pur și simplu, îți bagi muzică de la telefon în căști și te joci pe el până adormi.
Astea le fac eu, și mă ajută. Sper că va fi la fel și la tine.

5 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna! fa rugaciunea de seara, stropeste patul cu aghiasma si poti lasa aprinsa candela, veioza.
o seara buna!

| ionutzul31 a răspuns:

Nu ai ce face. Daca e atat de rau pe cat spui, nu te mai uita la filmele de genul asta.Trebuie doar sa astepti si trece happy

P. S. Nu fa ce a spus castravetele ala murat, ca apoi vei avea o strangere de inima cand te gandesti la imaginile frumoase big grin

| UnXeeN a răspuns:

Si mie mi se intampla la fel
Cand incerc sa adorm nu pot trebuie sa ma gandesc la ceva groaznic!

| MetalliFreack a răspuns:

Păi. dacă filmul horror sau chestia horror despre care ai aflat s-a intamplat de curând, e normal sa iţi fie inca frică. La mine a trecut o săptămână de cand am văzut filmul The mirrors şi înca mă uit cu teamă în oglinda rolling on the floor)))). La un momentdat această frică o sa treacă, poate chiar o să uiţi. Nu cred ca poţi scăpa aşa usor, deoarece rămâne intipărit în minte, si iţi aduci aminte de el fără să îţi dai seama. Sunt sigură că îţi aduci aminte seara si noaptea, deoarece e întuneric şi îţi e frică de ce s-ar putea ascunde in întuneric. Stai liniştită, nu vreau sa zic chestii gen : ''Nu te mai gandi '' pentru că ştiu că e foarte greu sa nu te mai gandeşti. Tine minte, intr-o zi. poate chiar foarte curând, vei uita sau pur şi simplu nu îţi va mai fii frica happy

| FunkyNameXD a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat.Nu mai poti sa uiti de ea pentru ca nu prea ai ce face, parerea mea.Incearca o terapie cu muzica buna, sau filmulete amuzante, sau filme de comedie.Citeste o carte, vorbeste cu cineva(nu despre chestia horror), sau iesi la o plimbare.
Sper ca ti-am fost de folos!happy