| Wst_Talyda_1990 a întrebat:

Hei, am si eu o intrebare, cam stupida laughing)
Deci: Considerati ca o fata e frumoasa mereu sau doar la o anumita inaltime?
P.S. Eu am 1, 90

Răspuns Câştigător
| AlexanderAdrian a răspuns:

Conform studiilor tocmai simetria e cea care confera frumusete. Mai exact o proportie anume intre elementele fetei plus o anumita distanta intre ele. O fata cu ochii prea mari si departati si cu un nas carn nu va fi considerata tocmai frumoasa.

Cu inaltimea si corpul se intampla acelasi lucru. O fata la 190 e foarte inalta. Daca esti slaba si n-ai nici fund nici sani o sa fii departe de a fi considerata frumoasa. Deci totul tine de simetrie si proportii. Cu alte cuvinte poti fi frumoasa daca nu esti doar o prajina.

Acum asta e in general, daca ai avea o poza cu tine din cap pana in picioare ti-as putea spune clar. Asa general vorbind lucrurile sunt relative.

E de preferat ca o fata sa nu depaseasca 170-175. Deocamdata standardul de relatie ramane "baiatul mai inalt decat fata" La 190 mult succes in a-ti gasi pe mr. right. Ce te faci daca il gasesti ca inaltime si are un caracter de cacao?

Ma rog, divaghez cam mult. Si inca ceva, intrebarea nu e stupida. Ba chiar situatia e destul de complicata la inaltimea asta ca o fata sa-si gaseasca un partener.

4 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Dacă te complexează înălţimea, să ştii că n-are de ce. Iar în modeling ai fi chiar foarte căutată.

| MioaraParalescu a răspuns:

Nu conteaza inaltimea, si eu sunt inalt am 1.88 dar nu sunt complexat din cauza inaltimii mele.

| RAY a răspuns:

Wow ce inalta esti clar ca dai un sentiment de superioritate intro relatie, frumusetea inseamna o fata asimetrica, fund, sani etc

| Lαrisα a răspuns:

Esti inalta... surprise