Conform studiilor tocmai simetria e cea care confera frumusete. Mai exact o proportie anume intre elementele fetei plus o anumita distanta intre ele. O fata cu ochii prea mari si departati si cu un nas carn nu va fi considerata tocmai frumoasa.
Cu inaltimea si corpul se intampla acelasi lucru. O fata la 190 e foarte inalta. Daca esti slaba si n-ai nici fund nici sani o sa fii departe de a fi considerata frumoasa. Deci totul tine de simetrie si proportii. Cu alte cuvinte poti fi frumoasa daca nu esti doar o prajina.
Acum asta e in general, daca ai avea o poza cu tine din cap pana in picioare ti-as putea spune clar. Asa general vorbind lucrurile sunt relative.
E de preferat ca o fata sa nu depaseasca 170-175. Deocamdata standardul de relatie ramane "baiatul mai inalt decat fata" La 190 mult succes in a-ti gasi pe mr. right. Ce te faci daca il gasesti ca inaltime si are un caracter de cacao?
Ma rog, divaghez cam mult. Si inca ceva, intrebarea nu e stupida. Ba chiar situatia e destul de complicata la inaltimea asta ca o fata sa-si gaseasca un partener.
Dacă te complexează înălţimea, să ştii că n-are de ce. Iar în modeling ai fi chiar foarte căutată.
Nu conteaza inaltimea, si eu sunt inalt am 1.88 dar nu sunt complexat din cauza inaltimii mele.
Wow ce inalta esti clar ca dai un sentiment de superioritate intro relatie, frumusetea inseamna o fata asimetrica, fund, sani etc