Fara un program bazat pe invatatura si educatie si la urma fara un job si o locuinta, sunt zero sanse de reusita
Depinde. Poate ca mai sunt oameni cu un suflet bun pe lumea asta si ei i-ar putea ajuta. Dar nu am mai vazut asa ceva de mult mult timp. Din pacate nu au multe sanse de reusita dar nu se stie niciodata ce se va intampla maine.
Nu le vad un viitor infloritor! Dar sunt cativa dintre ei care chiar vor sa aiba un viitor si sa devina cineva, in schimb altii se complac in ceea ce fac.
Cam niciuna. din pacate nu prea exista oameni (mai bogati) doritori sa-i ajute. unii chiar au un potential care ar putea dezvoltat intr-un anumit domeniu. insa exista si "micii pungasi". acei copii ai strazii care fura si ii iau la misto pe oameni. aceia, din punctul meu de vedere, nu merita niciun fel de ajutor. ceilalti sunt doar niste victime ale soartei. ei ar trebui ajutati, dar daca nu are cine...
Daca ar fi dupa oameni, cred ca nu s-ar gasi nimeni sa-i ajute. Ei saracii se chinuie si cersesc pentru o bucatica de paine, pentru ceva banuti. Dar totusi, ma mir.sunt asa de multi, asa de multi cei care nu au ce manca si ce bea.Si noi ne plangem ca nu avem haine, ca nu avem bani, ca azi nu avem o mancare mai buna ca ieri(exemplu fasole etc). Cred ca mai rau e de noi decat de ei, suntem asa de nemultumiti de ceea ce avem!
Cand suntem niste fapturi asa de minunate, cand putem umbla si avem ce manca, cand altii mor de foame.Cand privesti in sus(in societate) poate sunt cateva zeci, dar cand privesti in jos... poate sunt mii...
Copii strazi eu cred ca nu au nici o sansa.si de ajutat eu cred ca i-ar butea ajuta statul si oameni cu sufletul bun
Neagracaceara întreabă: