Pana acuma fiecare zi era ziua noastra acuma e doar o data pe an e naspa, pai ce sa spun mi egal de asa zisele zile a femei /barbatului
Si ce vrei de ziua ta, acum ca aveti una dedicata voua?
Sanatate si sa-mi petrec timpul cu cei dragi mie, asta este cel mai important!
N-am ce face. Si chiar voiam sa vad care e online!
Si care ma gandeam la ce cadou sa imi iei
Ca tot pomenesti! Ce cadou ar vrea micul extraterestru care e la facultate si sta cam prost la capitolul parcare cu spatele?
O mica atentie acolo
As vrea o palarie Cred ca mi-ar sta bine.
Sa imi zici pe ce culoare si marimea!
Mai inchisa asa.
Tu ce ai vrea?
E ziua barbatului, copil! Nu a femeii.Dar 8 Martie mi-ar placea sa ies la o cafenea. Cu prietenii. Va invit si pe voi! Ca doar suntem prieteni, nu?
Http://www.desenatori.ro/desen-2040534.htm
Uite pălăria. :>
Tu de ziua femeii ce ai vrea, Nini?
Ceva de genul mersi
Bine, fac eu cinste
Păi, bucurie. Îmi dai?
Nicio sa nu aud! Eu platesc!
De ce? Doar e 8 martie
Ca sunteti invitatii mei! Ce zambaret esti!
Mersi
Dar va duc eu cu masina
Ok, dar promite-mi ca nu vei parca cu spatele, in parcarea cafenelei!
Si eu care asta ma gandeam sa fac
Dar facem cum zici tu
Daca pana atunci vei reusi sa o parchezi in siguranta, te las sa o faci, am incredere ca o sa iti iasa. Iti trebuie doar putina atentie si pun pariu ca o sa reusesti.
Poate dupa trebuie sa platesc paguba la cafenea
N-o sa platim nici o paguba. Adica proprietarul chiar ar fi incantat sa il ajutam cu demolarea unui perete. Cred. Eh, facem o cruce si mergem inainte. Vedem noi ce o sa iasa.
Hai sa ii luam una si chinezei sale!
Imi place cum gandesti
Ma bucur!
Eh, am zis totusi sa anunt!
Bine ai facut.
Nu stiu chiar toti!
Nini, trebuie sa ii luam cadou lui Bogdan. Si lui Supremo!
Îi luăm cadou, adică le luăm!
Ce o sa-i luam lui Supremo?
Îi luăm o minge de fotbal, şi un TV de ăla de cinema să se uite la Arsenal.
Un tricou cu Arsenal.
Perfect!
A barbatilor ca baietii au ziua frumos pe 1 iunie din cate imi aduc aminte si da e bagata tocmai in noiembrie cand fie ploua sau ninge, tampenie ca alte legi ale lor.( sa vad ce gratare se incing atunci pe vremea aia)
O lege total prost aleasa (ca data) in calendar, dar ce putem sa le mai cerem? Si dupa ce vreme va fi, gratarele se vor tine ori sub umbrela (cand ploua), ori la gura unui semineu/sobe (cand ninge). Dar e oarecum frumos daca prinzi acea zi in toiul unei excursii la munte. Parerea mea.
Sa le cerem? totul e doar sunt acolo ca marionete, noi ar trebui sa conducem insa nu prea cred eu ca multi barbati vor tine ziua asta.Insa chiar ar fi fain o excursie la munte in perioada aceea numai de ar fi si zapada.
anonim_4396 întreabă: