Daca pana atunci vei reusi sa o parchezi in siguranta, te las sa o faci, am incredere ca o sa iti iasa. Iti trebuie doar putina atentie si pun pariu ca o sa reusesti.
A barbatilor ca baietii au ziua frumos pe 1 iunie din cate imi aduc aminte si da e bagata tocmai in noiembrie cand fie ploua sau ninge, tampenie ca alte legi ale lor.( sa vad ce gratare se incing atunci pe vremea aia)
N-o sa platim nici o paguba. Adica proprietarul chiar ar fi incantat sa il ajutam cu demolarea unui perete. Cred. Eh, facem o cruce si mergem inainte. Vedem noi ce o sa iasa.
O lege total prost aleasa (ca data) in calendar, dar ce putem sa le mai cerem? Si dupa ce vreme va fi, gratarele se vor tine ori sub umbrela (cand ploua), ori la gura unui semineu/sobe (cand ninge). Dar e oarecum frumos daca prinzi acea zi in toiul unei excursii la munte. Parerea mea.
Sa le cerem? totul e doar sunt acolo ca marionete, noi ar trebui sa conducem insa nu prea cred eu ca multi barbati vor tine ziua asta.Insa chiar ar fi fain o excursie la munte in perioada aceea numai de ar fi si zapada.
Pana acuma fiecare zi era ziua noastra acuma e doar o data pe an e naspa, pai ce sa spun mi egal de asa zisele zile a femei /barbatului
Sanatate si sa-mi petrec timpul cu cei dragi mie, asta este cel mai important!
anonim_4396 întreabă: