Heyy.nu e nimic rau in a-ti face prieteni!
Asta nu poate fi niciodata un lucru rau insa mai greu e sa stii sa ii alegi.
Odata ce ai ales o persoana ce iti merita prietenia totul e bine.
Si inca ceva... o prietenie adevarata nu poate ramane la nivel de internet.
Prietenul adevarat e acela pe umarul caruia poti plange la nevoie, cel cu care razi si plangi in acelasi timp, cel caruia ii duci dorul in momentele grele si totodata cel care desi iti da un sfat ce nu iti place...il vei urma oricum.![]()
Eu am lista de mess plina de oameni cu care vorbesc ore in sir, luni intregi si nu ii cunosc.Bineinteles ca as vrea sa ii cunosc dar sunt imprastitati in toate colturile tarii.Ba chiar si dincolo de granita
Nu mi se pare ceva rau in ati face prieteni pe net, mi se pare ceva rau sa iti faci prieteni pe net, iar apoi sa devi dependenti de ei ![]()
am multi prieteni pe net, unii care pot zice ca stiu mai multe despre mine decat ceilalti
Salut. Faptul ca vrei sa ai prieteni, nu este rau. Dimpotriva este foarte bine. Dar, tot timpul exista un dar, sincer. nu stiu de unde, si nu stiu, care-ti va fi prieten adevarat, fara sa profite sau fara sa urmareasca vreun avantaj. Sa nu uiti, ca in aceasta lume esti singur, sau singura. La nevoie nu te ajuta nimenea. Pa
Si eu sunt de treaba? vai, merci, tu! cu netul asta...e cam aiurea treaba.adica poti inghiti o groaza de gogosi.am patit-o de curand! chiar pe TPU-ul asta fantastic!
dar imi place increderea ta.deja te simt prietenul meu!
pacat ca ai dat fundita pana sa raspund eu!
Hey.Nu este absolut nimic rau in a-ti face prieteni pe net.eu una m-am inscris pe http://www.kissid.ro/ si mi-am facut foarte multi prieteni din mai multe orashe.si sunt foarte de treaba.