| RockRox a întrebat:

Hei. Stie cineva ce semnifica ora 11:11 noaptea? Am vazut multe poze si povesti cu aceasta ora si mna... Funda happy

Răspuns Câştigător
| Frumusikkkaa a răspuns:

De multi ani numarul 11:11 le-a aparut in mod misterios milioanelor de oameni de pe intreg pamintul. Aparind adesea pe ecranul ceasurilor digitale, aceste viziuni ale numarului 11:11 tind sa aiba loc in timpul starilor inalte de constienta, avind un impact cit se poate de mare asupra celor care le traiesc.

Ori de cite ori observam numarul, ni se activeaza in continuare bancile de memorie celulara. Exista ceva care se misca inauntru, o unda de readucere in amintire a ceva de mult uitat. Aparitia numarului 11:11 este o puternica confirmare a faptului ca ne regasim pe drumul corect, aliniati la Realitatea Mai Inalta.

| AdrianDihoricescu a răspuns (pentru Frumusikkkaa):

Ce-ai fumat?

| RockRox explică (pentru AdrianDihoricescu):

Noh laughing nu te lua de oameni. Eu am pus intrebarea mai in gluma, ea a raspuns cum a stiut si ce a citit.

| Dariusuu a răspuns (pentru Frumusikkkaa):

Și dacă mă uit și e 22:22?

13 răspunsuri:
| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

E o ora la care in mod normal ar fi trebuit sa dormim daca avem maine scoala.

| Duucu a răspuns:

E la fel ca toate orele. Poate alții au obiceiul să se uite la ceas la ora asta, sau eventual să se trezească, deoarece așa le este setat ceasul biologic.
Uite, și eu am un fel de problemă, mereu mă trezesc la 7:10 (aproximativ) însă imediat mă culc la loc.
Nu e nimic paranormal sau ieșit din comun.

| RockRox explică (pentru Duucu):

Eu ma refeream si la scriitori. Ce semnifica oare pentru ei aceasta ora de o folosesc in cartile lor?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti pui o dorinta si poate ti-se va indeplinii.

| ImCalledLamă a răspuns:

Ete na, legende de adormit copiii...ce? Vine bau-bau si te papa daca nu esti in pat? rolling on the floor E ora 11 si 11 minute.daa

| Mihai_Myshu_1994 a răspuns:

Ce poate sa insemne? Ca este ora 11:11 e chiar asa de greu? Ce auziti pe la tv sau vedeti pe internet sunt doar superstitii ale unor oameni bolnavi uneori...

| RockAngelZ a răspuns:

Uite aici un site cu semnificatia orei -http://www.reno.ro/Ora-11-11-semnificatie-t180856.html