| AmyAmaliaNebunikah112 a întrebat:

Am nevoie de un sfat urgent! Ce sa imi doresc de ziua mea?! Tineti cont ca imlinesc 13 ani si nu sunt ca o "fetita"FUNDA

Răspuns Câştigător
| xBiiaM a răspuns:

Pai...Ti-ai putea dorii un telefon nou thinking Daca isi permit parintii tai smug. Sau niste tricouri dragute, ba chiar si niste bijuterii love struck. Sau sa te scoata parintii la film, sau chiar sa mergi cu prietenii. Poti merge in oras cu prietenii, la o inghetata, suc, etc. Poti sa iti doresti si un catelus. happy Sau o pisicuta. Un laptop nou... O tableta big grin. Depinde cat de plin este portofelul lui mami si a lui tati :* Eu ce sa zic, bafta, si sper sa primesti cat mai multe cadouri. Si apropo, la multi ani! :****

| AmyAmaliaNebunikah112 explică (pentru xBiiaM):

Multumesc din nou cred ca tu esti singura persoana normala care ma intelege!

| xBiiaM a răspuns (pentru AmyAmaliaNebunikah112):

N-ai de ce kiss! Unii oameni sunt fraieri oh go on. Treaba lor. Eu iti urez inca o data la multi ani! kiss Sper sa primesti tot ce iti doresti.

| AmyAmaliaNebunikah112 explică (pentru xBiiaM):

Cica auzi la ei! Creioane colorate?! Ai un milion de funde de la mine! :*

| xBiiaM a răspuns (pentru AmyAmaliaNebunikah112):

Multumescc kiss

10 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

O jucarie de plus.

| positivity a răspuns:

Nu eşti o fetiţă? Atunci ce eşti, o adoleşcentă? straight face Oh, copiii din zilele noastre sunt foarte ciudaţi.
Oricum, ce îţi poţi dori tu. Un joc care-l poţi juca cu prietenii, gen "Nu te supăra frate". Sau, un parfum extravagant. Şi niciodată nu strică un ursuleţ de pluş.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba ca o fetita de gradinita esti daca intrebi pe altii ce sa ti doresti.

| TatianaCecilia a răspuns:

Creioane colorate?

| AmyAmaliaNebunikah112 explică:

Ma refeream ca prin nu sunt o fetita ca nu imi place sa ma joc cu papusi si imi nu imi place rozul! Deocamdata toti sunteti INUTILI

| AmyAmaliaNebunikah112 explică:

Nici daca aveam cinci ani nu mi-as fi dorit? creoioane colorate? Da ce ma credeti vreo saraca? Anulez inrebarea!