| vasbasb a întrebat:

Hei TPU

De ce un om carismatic puternic, amuzant si care arata si bine precum The Rock este de mii de ori mai apreciat decat un om destept precum era Einsteine?

7 răspunsuri:
| William a răspuns:

Poate pentru ca pe lumea asta sunt mai multi prosti decat destepti.

| neutrino a răspuns:

Einsteine nu era un tip de gasca.

| frostxtq a răspuns:

Din cauza faptului ca acum se mediatizeaza totul, muschii sunt importanti la Tv mai mult decat inteligenta si oricine poate fi vedeta.
Pe vremea lui Einstein nu era atata tehnologie si se punea mai mare pret pe descoperiri si genii decat pe fizic si carisma.

| vasbasb explică (pentru frostxtq):

Eu sincer consider ca e mult mai important sa fi un tip carismati, cu stlil, caracter si sa ai o cultura generala bogata si sa te duca capul decat sa stii toate teoremele din mate si fizica crying

| frostxtq a răspuns (pentru vasbasb):

Einstein nu doar ca a stiut toereme de mate si fizica, a fost un geniu. Fii sigur ca daca moare The Rock, peste 50 de ani nimeni nu isi mai aminteste de el, in schimb Einstein a ramas o legenda datorita genialitatii sale.

| vasbasb explică (pentru frostxtq):

Da ai perfecta dreptate doar ca Einstein va ramane in istorie deoarece a inventat si descoperit foarte multe lucruri de care oamenii se vor folosii pentru totdeauna insa nu este atat de apreciat precum The rock sau Bruce lee sau mai stiu eu cine! Ma refer ca copii si chiar oamenii maturi (najoritatea) nu o sa isi doreasca niciodata sa faca probleme de mate si sa elaboreze formule de fizica ci sa fie in preajma unor oameni precum Bruce lee, Vandame, The rock si mai stiu eu cine. Faza e ca acesti oameni sunt vazuti ca eventuali eroi sa spunem asa datorita caracterului si stilului lor parca desprins din legendele cu zzei!

| frostxtq a răspuns (pentru vasbasb):

Asa este, dar ai dreptate tocmai din cauza faptului ca lumea s-a schimbat acum fata de cum era in vremurile cand traia Einstein. Oamenii nu o sa isi doreasca sa rezolve probleme de matematica, fizica cuantica sau sa descopere lucruri importante pentru ca nu toti se nasc genii.
Degeaba iti doresti sa inventezi ceva nemaivazut daca nu ai creier pentru asa ceva, mai bine te limitezi la dorinta de a primi un autograf de la Vandamme.