De ce nu-ți întrebi colegii? Probabil se referă la orice powerpoint, link sau document pe care l-au pus colegii tăi pe grupuri ca resurse de studiu.
Thank you! Între timp, făcând alt exercițiu cu exact tema asta, dar scriind concret la acel ex denumirea acestor RED-uri, am realizat că de fapt RED-uri fix la ce spui tu aici se referea. Doar că, eu prima dată când văzusem RED-uri scris așa, mă duceam cu gândul la Mem sau Memuri, habar nu am cum se cheamă acele imagini pâlpâitoare și cu scris pe ele și credeam că și RED-urile or fi vreo nebunie de asta. Anyway, fix tema asta nu am mai făcut-o că mi se părea super grea și deja voiam să scap și să predau prostia aia de portofoliu de la un curs pe care oricum mi l-au băgat pe gât și acum văd că la fel și proiectele/portofoliile ne sunt la fel de băgate pe gât de a fi făcute. Eu am fost la facultate, la tocmai UB și nu am făcut vreodată temele de la seminare. Și am ajuns să fac o prostie de portofoliu pentru un idiot de curs, doar că chipurile mi l-a plătit Ministerul și că la fel chipurile sunt eu învățător modern ce trebuie să știu eu mama informaticii. O mare prostie.
Și mai zic ăștia că cică să muncești că bla- bla. Că cică muncești și după poți să faci ce vrei cu timpul tău liber. Faza e că, nu e doar o muncă în sine, mă duc la o muncă 8 ore și aia e, vin după acasă și fac ce vreau cu timpul meu. Faza e că, la o muncă ți se dau sarcini extra mereu, care depășesc cele 8 ore de work ori tocmai la noi în învățământ tocmai pentru că e programul mai scurt, ce s-au gândit ei, ca nu cumva să luăm un salariu mediu pe economie pe 6, 8 ore de muncă pe zi să ne adauge tot felul de cursuri și formări. Mi-e așa de silă de societatea asta. Mereu mi-a fost și mereu îmi va fi.
Dar gata cu critica mea.
Mersi oricum că ai avut buna voință de-a-mi răspunde. Apreciez!
Nimeni10 întreabă: