| Drxx_Alexandru_1999 a întrebat:

Hei TPU vreau sa joc și eu " charli " și nu știu ce trebuie sa fac! Nu știu ce reguli sunt, Cum sa fac tabla de joc etc! Dau funda!

6 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Asta-i joc? Vorbesti singur juma' de ora apoi te rogi sa bata vantul ca sa miste creionul laughing

| mihm a răspuns:

Iei o foaie A4 si trasezi cu creionul 2 linii in forma de cruce/plus pe ea, iar apoi se vor forma 4 dreptunghiuri. In 2 pe diagonala scrii "Da" iar pe pet celelalte 2 on diagonala scrii "Nu". Dupa asta iei 2 creioane si le asezi in forma de cruce pe foaie(unul peste altul). Dupa ce termini asta spui "Charlie, Charlie esti aici?". Creionul de deasupra ar trebui sa se roteasca inspre Da sau Nu desi nu cred ca va functiona

| AloneInShade a răspuns:

Jocul e doar o prostie, nu o sa functioneze. Daca totusi vrei sa incerci,,, tabla'' e doar o foaie de hartie pe care o imparti, tragi o linie verticala si una orizontala, o sa ai patru casute. In primul de sus scrii,, yes'', al doilea de sus,, no'', iar in prima casuta de jos,, no'' iar in a doua de jos,, yes''. Dupa ce ai facut asta iei 2 creioane pe care unul in pui culcat orizontal iar celalat peste el pus vertical, echilibrandu-le. Dupa ce ai facut si asta intrebi,, Charlie, Charlie, are you here?'' si daca e cineva (nu o sa fie) va intoarce creionul de deasupra spre yes sau spre no, depinde. Cam asta e. Funda? ^^

| BadAngel3 a răspuns (pentru AloneInShade):

Si daca creionul se indreapta la,, NO,, tot,, este acolo cineva,, deoarece s-a miscat,, singur,, la,, NO,,

| Alex_Dochian_2000 a răspuns:

Pai nu știu cu ce sa încep, acest joc este un trucaj nu îți sugerez sa-i joci, ați vei pierde ccâteva minute din viata