| Alinaa11 a întrebat:

Hei! Vreau să vă cer părerea cu privire la o chestie pe care eu o consider normală, dar am tot primit păreri împărțite despre asta. Și anume faptul că eu niciodată nu ies pe plajă sau orice loc public cu piscină/apă în dres de baie. Pur și simplu nu îmi place ideea de a sta așa în fața oamenilor. Nu aș avea nicio problemă să stau și goală în fața unui viitor partener, dar in niciun caz nu aș putea fi de acord să stau așa în fața altor oameni cu bucăți de materiale pe mine iar în jur sute de persoane, mi se pare ceva prea "intim". Iar acum vine vara, și aș vrea cât se poate de mult să evit ieșiri în locuri de genul cu prietenii de serviciu, deși i-am refuzat din diverse motive ani la rând până acum când eram vorba de așa ceva... Iar când încerc să spun cuiva, se uită ciudat la mine, pare atât de "hilar"?

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu ieși pe plaja, nu te obliga nimeni

| siriusblack98 a răspuns:

Personal nici eu nu ma simt bine si sunt barbat. Dar mie nu ca mi-e rusine sa fiu mai dezbracat in multime, ci nu suport aglomeratiile de nici un fel. Din cauza asta m-am si mutat din Bucuresti ca oriunde mergeai era furnicar de oameni/masini. Tu probabil esti pudica si nu vad nimic iesit din comun, daca amicilor tai li se pare ciudat inseamna ca sunt batuti in cap. Nu toata lumea e la fel si nu tuturor ne plac aceleasi lucruri.

Acum partea a doua, efectiv imi da grav de tot cu virgula ce naiba invitatie e asta din partea colegilor de serviciu sa iasa cu tine la plaja?! Adica wtf laughing Am lucrat in peste 4 multinationale cu colegi de toate nationalitatile, team buildings si chestii dar sa iesi cu colegii de munca la plaja in timpul liber sau invitatii de genul chiar cred ca nu isi au rostul si este ceva total scos din context. Sa iesi cu colegii de munca la un suc dupa program hai mai merge, alegerea fiecaruia daca ii face placere sa stea cu acei oameni si in afara orelor de munca dar sa iesi la plaja cu ei deja o dam in stupid si lucruri deplasate.

| Alinaa11 explică (pentru siriusblack98):

Păi suntem toți tinerii necăsătoriți și ne înțelegem bine, suntem o echipa faină și mai ieșim împreună din când în cândlaughing) dar vara pentru ei este clar sezon de haine puține și apă multă. Iar eu înghit in sec când aud propuneri de așa ieșirilaughing) și bag tot felul motive banale ca să nu mă considere vreo nebună care nu poate sta într-un amărât de dres se baie la piscinalaughing))

| siriusblack98 a răspuns (pentru Alinaa11):

Pura curiozitate umana, ce lucrezi? sau in ce domeniu mai exact?

| Alinaa11 explică (pentru siriusblack98):

Hahahalaughing)))lucrez la SMC, pe postul de sales processor în termeni mai interesanți și coollaughing iar în termeni simpli sunt un simplu operator de procesarea a comenzilor pe care firma le primeștelaughing))

| StoicAnalysis a răspuns:

Adica esti pudica. Nu e hilar. E doar o alegere a ta. Ai propriul tau set de valori care te defineste si care te face unica fata de restul.

| Miruna333 a răspuns:

Fiecare are propriile inhibitii, insa ar trebui sa treci peste asta. Fa terapie si incearca sa scapi de acea inhibitie, mai mult rau iti face. In loc sa te bucuri de plaja si sa te distrezi cu prietenii, preferi sa spui pas din cauza acestui lucru.
Ar fi bine sa iti notezi gandurile pe o foaie in legaura cu acest subiect si sa le analizezi, cat de rationale sunt.
In primul rand, locul acela este destinat hainelor cat mai putine si a costumelor de baie. Nu e ca si cand stai cu putine haine pe tine intr-un restaurant sau la munca. In al doilea rand, nimeni nu te obliga sa stai in costum de baie, sunt atatea outfit-uri si costume de baie care iti acopera intreaga piele, de exemplu costumul de baie pentru musulmani. Daca nu doresti asta, si totusi ti-ai dori la mare, treci peste inhibitie ca toata lumea este cu putine haine pe ei. Lucru intim ar fi pe plajele de nudisti.

| MMP2000RO a răspuns:

Păi nu trebuie să te duci dacă nu dorești și nici nu trebuie să te justifici în fața nimănui de ce nu dorești să ieși la plajă. E o opțiune personală iar oamenii de calitate o vor respecta. Nici eu nu mai merg la mare de ani buni dar din alte motive.

| Năsăud a răspuns:

Stai cum vrei tu.
Nu trebuie să dai explicații nimănui.