anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii TPU. :l
Va place mai mult noul look al lui Justin Bieber decat cel pe care il avea inainte?
Vi se pare ca s-a mai maturizat?
Ce parere aveti despre melodia BoyFriend si despre cum se prezinta si cum canta in ea?
Vedeti o schimbare in ceea ce priveste cariera sa?
Funda happy[ va rog din suflet fara raspunsuri gen " e un gay, poponar sau fara alte jigniri. raspundeti q da sau nu si argumentati in limita bunului simt. va rog; o3 ] happy Multumesc anticipathappy

36 răspunsuri:
| Zeflemitoarea a răspuns:

Sincer, nu ştiu la ce mai pui mâna pe tastatură, din moment ce scrii într-un aşa hal.
Luând în considerare avatarul, nick-ul, întrebările stupide, se vede că ori eşti cam proastă, ori...tot aşa.
Şi ca să termin...
Ce e cu ultimul răspuns al tău?
,, Cel mai deştept cedează."?
Cred că nu mai ai tu alte argumente şi replici infantile.
,, App, esti mereu asa de prost sau azi e o zi speciala."
În primul rând, de ce ai afirmat? Sună cam a întrebare. Dar la cum scrii, nu ştiu ce mai bag în seamă un semn de punctuaţie...
Din câte văd, ai o tentativă de a folosi,, straight face" dar pui,, l" în loc de,,|". Face parte tot din limbajul tău de messenger? Şi ăsta tot o tentativă...

| Ađřıαηηα a răspuns (pentru Zeflemitoarea):

Sincer si u tot din categoria alora care mor sa fie bagati seama. Nici nu stiu de ce dracu ma jignesti cand nu am vorbit q tine si nici nu te-am vazut in viata mea :l nici in realitate nici pe TPU.N`ai ce face la ora asta decat sa comentezi aiurea. Chiar nu va inteleg.Ce pnm pe tine te-a facut matha la moara de simti nevoia asta de a-ti baga nasul unde nu-ti fierbe oala? Si replici infantile scrii u nu eu. Nu ma baga in aceeasi categorie cu cei ca voi [ plictisiti de viata ]. Si sa stii ca am si alte argumente insa nu "infantile" cum le numesti u. Si la faza q " De ce ai afirmat? ", din greseala crezi ca eu imi mai dau seama ce sa fac cand scriu plina de nervi si uimire de o gandire a unui prost? Ce? Crezi ca sunt tu, sa ma uit de 100 de ori pe un raspuns sa ma corectez ca nu cumva sa ma prinda cineva q vreo greseala sa ma faca de ras? Si pentru ultimul tau comentariu la dresa scrisului meu o sa-ti raspund q un mare si mandru "Da!". Asa ma taie pe mine capu` sa fac semnu` pentru ca asa au muschii mei chef. IN orice caz ma doare undeva de comentariul tau de increzut.
Pa-pa :l

| Zeflemitoarea a răspuns (pentru Ađřıαηηα):

În primul rând,sunt o,,ea",după cum sugerează avatarul şi nick-ul.
Şi mi se pare amuzant să mă iau şi de ăştia pe care nu îi cunosc, deci...mă iau, nu?
Şi nu sunt plictisită. Chiar mă distrez când văd cum,, luaţi foc", când cineva vă spune cât de proşti sunteţi.
Şi nu, nu stau să mă uit de 100 ori pe un răspuns,pentru că în majoritatea cazurilor scriu corect.
Aşa au muşchii tăi chef, zici? laughing Mai că îmi e teamă să îţi mai zic ceva, ca nu cumva să faci exces de masa ta musculară.
Şi la ce mi-ai răspuns, dacă te doare undeva? laughing Eu mi-am zis doar părerea despre cât de proastă eşti, care nu necesita un reply.

Ba necesita o replica raspunsurile tale deoarece u esti o proasta care nu are altceva de facut decat sa steau 24 din 24 pla pc si sa se lege de lume din nimic. Urasc astfel de persoane fara viata proprie. IN fine :l

| Zeflemitoarea a răspuns (pentru Ađřıαηηα):

laughing Am explicat de ce mă leg de proşti. Pentru că e amuzant. Şi dacă zici tu că mă leg din nimic, din moment ce vorbeşti de Bieber ăsta şi scrii în aşa hal...
,, decat sa steau 24 din 24 pla pc si sa se lege de lume din nimic."
... eşti mai proastă decât credeam.
Iar vii cu replici din astea de generală?
24/24. laughing
Te compătimesc, serios. Eşti şi grasă şi proastă.

Deci n-ai de gand sa renunti, huh?
Bine atunci.
Poti continua sa-ti scrii replicile de 2 lei formulate din capul tau ala defect deoarece nu-mi pasa de tine si de ironia ta de prost gust.
N-am ce discuta q tampitele ca tine. Si q faza " Iar vii cu replici din astea de generala?", chiar sunt in generala mai fraiero[ daca decurgi la cuvinte urate n-am decat sa te urmez].Nu am nevoie sa ma compatimesti u [ deoarece imi esti inferioara in multe privinte]. Iar la faza q "grasa si proasta" u sigur te caracterizezi. [ esti atat de buna la romana precum zici in cat vb in caracterizari personale peste tot. Hai sa te complimentez. Te pricepi la asftel de lucruriwinking